FAQ find firma

Hvor ofte opdateres data i Firma?

Vi opdaterer firmadata på krak.dk minimum 1 gang om ugen.

Hvordan vises resultater indenfor Firma?

Øverst på en søgeresultatside (under søgefelterne) kan du se antallet af firmaer, der matcher din søgning.
Du kan også se et detaljeret kort over virksomhedens beliggenhed samt link til rute- og rejseplan.

Hvordan vises søgeresultater i "Vis på kort”?

Her har du mulighed for at se placeringen af resultaterne fra resultatsiden på kort. De første 25 resultater vises automatisk på kortet med numrene 1-25. Ude til venstre ses en miniudgave af resultatlisten, hvor de 25 firmaer er listet. Ønsker du at se de næste 25 resultater klik på linket ”Næste” under dine resultater.

Klikker du på et af de 25 numre på kortet, åbner du en infoboks om virksomheden. Det samme sker, hvis du klikker på et af de 25 firmanavne til højre, og kortet zoomer også ind på den aktuelle adresse.

Hvordan vises søgeresultater i "Afgræns din søgning via valg af brancheorganisation"?

Her bliver resultaterne sorteret, så kun den valgte branches eller butikskædes medlemmer bliver vist.

Jeg får vist virksomheder, der ikke har adresse i det område, jeg søger i. Hvordan ser jeg kun virksomheder i det område, jeg søger?

Til venstre på resultatsiden findes en grå boks. Her kan du trykke på ”Vis kun firmaer i søgt område”, og herefter vil resultatlisten kun vise lokale virksomheder.

Hvilke data indeholder Firma?

Kraks firmadatabase indeholder oplysninger om flere end 750.000 danske virksomheder.

Hvad er en Firmaprofil?

Når du klikker på virksomhedens navn i resultatlisten vises virksomhedens firmaprofil. På en Firmaprofil kan du naturligvis finde alle stamoplysninger, men også se hvilke produkter virksomheden fører, information om nye produkter, specielle kampagner og tilbud. Du kan også få oplysninger om virksomhedens varemærker samt hvilke faggrupper, den står opført under.

På firmaprofilen finder du også:

• CVR-nummer
  • Evt. flere links til hjemmeside
  • Evt. e-mail-adresse
  • Link til Proff.dk
  • ”Ring gratis” funktion

Hvordan får jeg en Firmaprofil?

Alle virksomheder på krak.dk har en firmaprofil.

Hvordan bliver jeg optaget i Firma?

Er din virksomhed ikke med i Kraks firmadatabase, kan du skrive til os her Vi skal som minimum have firmanavn, adresse, telefonnummer og CVR-nummer.

Hvad koster det at blive optaget på Krak.dk?

Alle virksomheder kan komme på krak.dk gratis, men det er kun annoncører, der bliver vist først.
Vil du gerne være med fremme, kan du købe annoncering hos os. Priserne starter ved 1.998 kr. for et år.
Kontakt os på 88 38 38 00 eller på e-mail kundeservice@kundeservice.eniro.dk . Så ringer vi dig op.

Hvorfor finder jeg ikke det, jeg søger?

Prøv en af følgende muligheder:

1. Søg kun på hele ord (men du kan sagtens nøjes med at søge på ét ord.) Du behøver ikke at taste hele firmanavnet eller hele adressen, hvis den indeholder mere end ét ord.
  2. Skriv område, vej eller postnummer i ”Hvor”-feltet.
  3. Tjek, at du har stavet korrekt, og benyt evt. vores suggestfunktion, det giver dig forslag, når du begynder at taste.
  4. Prøv at søge i et større geografisk område.
  5. Undlad husnummer, hvis du søger på adresse.

Generelt:
Undlad en oplysning, hvis du er usikker på, om den er helt korrekt.

OBS: Der kommer konstant nye virksomheder i Kraks firmadatabase - men det kan ske, at en virksomhed af en eller anden grund ikke er registreret. Du er derfor altid meget velkommen til at tilføje en virksomhed i boksen ”Firma du mener mangler”. Boksen kommer frem, hvis du får 0 resultater på firmafanen.

Kan man flytte kontaktoplysninger fra krak.dk til Outlook?

Ja. Bruger du Outlook eller Outlook Express til at gemme adresseinformation i, kan du nemt og hurtigt overføre kontaktinformationer fra krak.dk til mailprogrammet. Når du har fundet det firma eller den person, du har søgt på krak.dk, trykker du på knappen ”Mere information” og kommer ind på firmaets profilside. Øverst i højre hjørne klikker du på ”Send kontaktoplysninger”, og derefter klikker du på ”Gem som visitkort (vCard)”.

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies