Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 86 10 49 50
  Sylbækvej 33
  8230 Åbyhøj
  Vis kort og ruteplan

  Jydsk Vagt- og Hundetjeneste A/SØstjyllands er de største privatejede vagtselskab grundlagt 1. april 1976.Jydsk Vagt- og Hundetjeneste A/S opererer i det østjyske område omkring Aarhus.

 2. Jysk Totalentreprise A/S
  40 19 42 43
  Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Åbyhøj.
  Vis kort og ruteplan

  Jysk Totalentreprise A/S er specialister når det drejer sig om at fjerne algevækst og mos fra stort set alle typer overflader. Ud over at alger og mos virker skæmmende på mange tage, træværk og belægningssten m.v. er det med til at nedbryde overflade…

 3. 30 40 40 37
  Firmaet ligger i Engesvang og tager også imod kunder fra Åbyhøj.
  Vis kort og ruteplan

  Jysk Tag & Papiruld udfører alt fra indblæsning af isolering i hulmur og på lofter til maling af eternit og betontegl samt algebehandling af alle slags tage og facader. Ring for et uforpligtende tilbud.

 4. 86 92 83 53
  Firmaet ligger i Gedved og tager også imod kunder fra Åbyhøj.
  Vis kort og ruteplan

  Vi har mange års erfaring med salg af svejseudstyr og industrigas. Vi tilbyder også flaskegas og fører desuden et stort udvalg af svejsetilbehør og værktøj. Vi har en særlig stor viden om svejseudstyr og tilbehør fra producenten Merkle og forhandler…