Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Midtbyens Køreskole ApS
  98 35 55... Vis nummer
  Mellemgade 7 B
  9240 Nibe
  Vis kort og ruteplan
  Midtbyens Køreskole ApS - Se profilannonce

  Midtbyens Køreskole tilbyder køreskoleundervisning til personbil og motorcykel, både i forbindelse med ny- og generhvervelse. Vores dygtige kørerlærere underviser i teori, manøvrebane, praktisk køreteknik og har en pædagogisk tilgang til undervisningen, så du føler dig tryg under hele forløbet. Vi tilbyder så vidt muligt samme kørelærer fra start til slut og tilrettelægger undervisningsforløbet, således det passer ind i din hverdag. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os.

 2. Frejlev Ny Køreskole
  20 69 66... Vis nummer
  Frejlev Skolevej 32
  9200 Aalborg SV
  Vis kort og ruteplan
  Frejlev Ny Køreskole - Se profilannonce

  Frejlev Ny Køreskole startede i 2009. Per blev uddannet som kørelærer i 2009, hvor han også startede virksomhed på Frejlev Skolevej 32 i Frejlev, det er også her der afholdes teori. Køreskolen har kun små hold, da det giver en bedre elevkontakt. Der tages hensyn til den enkelte elev, som måske kan have det svært. Undervisningen tages seriøst, men der skal også være plads til grin og hygge, så som kage i pausen.