Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 30 53 29... Vis nummer
  Vinkelvej 7 Radsted
  4990 Sakskøbing
  Vis kort og ruteplan
  Kloakmestre

  Der er idag ansat 3 medarbejdere. Vi er stolte af at have loyale og stabile medarbejdere, som alle har været i firmaet over 5 år. Medarbejderne sætter en stor ære i at gøre tingene rigtigt, og at aflevere en perfekt opgave til kunden. Vi tager alle …

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Leif M. Jensen A/S - Nykøbing F
  70 89 73... Vis nummer
  Åbent i dag Døgnåbent

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  Døgnåbent
  TIRSDAG
  Døgnåbent
  ONSDAG
  Døgnåbent
  TORSDAG
  Døgnåbent
  FREDAG
  Døgnåbent
  LØRDAG
  Døgnåbent
  SØNDAG
  Døgnåbent

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Se søgeordsannonce
  Kloakmestre

  Vi har i over 70 år sat en ære i at levere kvalitet til aftalt tid & pris. Vis udviser respekt for Danmarks miljø og undergrund, i det vi naturligvis altid følger gældende miljølovgivning. Vi er miljøcertificeret efter ISO 14001 standarden, hvilket …

  www.lmj.dk
 3. Gravemesteren ApS
  54 16 61... Vis nummer
  Gedser Landevej 37
  4873 Væggerløse
  Vis kort og ruteplan
  Gravemesteren ApS - Se profilannonce

  Entreprenørfirmaet Gravemesteren ApS ejes og drives af Michael Kjøller, der har været i branchen i mange år og har en bred erfaring indenfor faget. Vi lægger stor vægt på at give kunden den bedste service og sørger hele tiden for at have fingeren på pulsen for at kunne give kunden den helt rigtige og prismæssige bedste løsning på en opgave. Vi leverer til både erhverv og private.

 4. J. J. Maskinstation ApS
  54 43 12... Vis nummer
  Kippingevej 52 V Kippinge
  4840 Nørre Alslev
  Vis kort og ruteplan
  J. J. Maskinstation ApS - Se profilannonce

  JJ Maskinstation ApS har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver indenfor entreprenør-, kloak- og anlægsarbejde. Endvidere har vi stor kompetence inden for gravning og nedpløjning af dræn. Vores arbejde bygger på tillid omkring kvalitet, således at de skjulte rør kan holde i mange år frem. Vi leverer altid et godt og professionelt stykke håndværk til konkurrencedygtige priser, uanset opgavens karakter og omfang. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 5. MJ VVS & Kloak v/ Mads Jensen
  51 80 10... Vis nummer
  Kaløvej 37
  4990 Sakskøbing
  Vis kort og ruteplan
  MJ VVS & Kloak v/ Mads Jensen - Se profilannonce

  Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Skulle dette have Deres interesse, står vi gerne til rådighed med yderligere oplysninger og eventuelt et personligt møde.

 6. Positiv Entreprise
  20 40 52... Vis nummer
  Jernbanegade 11
  4880 Nysted
  Vis kort og ruteplan
  Kloakmester

  Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os for yderligere information.

  Se mere på hjemmesiden
 7. Øernes Kloakservice
  40 26 60... Vis nummer
  Børsholmsvej 40
  4874 Gedser
  Vis kort og ruteplan
  Øernes Kloakservice - Se profilannonce

  Velkommen til Øernes Kloakservice - din lokale kloakekspert. Vi tilbyder effektiv kloakservice på hele Lolland og Falster. Det er vores ambition at levere en service af høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud, eller udfyld kontaktformularen - så kontakter vi dig så hurtigt som muligt, og giver dig svar på dine spørgsmål.

 8. G. J. Service ApS
  40 79 79... Vis nummer
  Rådhusvænget 2 B
  4873 Væggerløse
  Vis kort og ruteplan
  G. J. Service ApS - Se profilannonce

  Vi tilbyder alle løsninger indenfor jord-, beton- og kloakarbejde. Vores erfarne medarbejdere står altid til rådighed og vi løser både små og store opgaver.

 9. Aut. Kloak- og murermester Knud Jensen, Sundby ApS
  54 85 87... Vis nummer
  Fuglehaven 38 Sundby
  4800 Nykøbing F
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Døgnåbent

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Åbningstider

  MANDAG
  Døgnåbent
  TIRSDAG
  Døgnåbent
  ONSDAG
  Døgnåbent
  TORSDAG
  Døgnåbent
  FREDAG
  Døgnåbent
  LØRDAG
  Døgnåbent
  SØNDAG
  Døgnåbent

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mere information

  Ring endelig, der er altid nogen ved telefonen.

  Aut. Kloak- og murermester Knud Jensen, Sundby ApS - Se profilannonce

  Vi udfører alt indenfor murerarbejde og kloakarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning, badeværelser, renovering, vedligeholdelse, kalkning af kirker m.m. for private, virksomheder og institutioner.

 10. LP Entreprenør - Anlæg ApS
  54 78 01... Vis nummer
  Firmaet ligger i Maribo og tager også imod kunder fra Guldborgsund.
  Vis kort og ruteplan
  Kloakmestre

  Vi udføre reperationer, spuling, tv-inspektioner og meget andet...

  Se mere på hjemmesiden
 11. Troels Jørgensen A/S
  54 87 43... Vis nummer
  Fuglegårdsvej 6
  4892 Kettinge
  Vis kort og ruteplan
  Troels Jørgensen A/S - Se profilannonce

  Gode sunde kunderelationer bygges på tillid, ærlighed og gensidig respekt. Det er basis for hele virksomheden, og det afspejler sig på flere plan. F.eks er vores projektopstillinger fuldt gennemskuelige med specificerede overslag; Samtidig har firmaet et meget højt sikkerheds og sundhedsniveau, der sikrer arbejdet udført sikkert og forsvarligt. Alle opgaver indenfor professionelt byggearbejde kan løses ved kontakt til Troels Jørgensen A/S

 12. Sørensen & Ubbesen A/S
  54 70 47... Vis nummer
  Industrivej 22
  4990 Sakskøbing
  Vis kort og ruteplan
  Sørensen & Ubbesen A/S - Se profilannonce

  Sætter du pris på kvalitet, så vælg Sørensen & Ubbesen til din næste opgave! Vi er et byggefirma, der varetager alle typer opgaver for private, erhverv, institutioner, boligforeninger og landbrug inden for følgende fag: Tømrer, Snedker, Murer, Entreprenør, Kloak (Aut. Kloakmester), Maler, Brolægger, Glarmester, Tagmaler, energivejleder. Vi kører lokalt på hele Lolland Falster lige fra Sakskøbing til Maribo, Nykøbing F., Marielyst samt Sydsjælland og det meste af Sjælland ind til København.

 13. HHJ Entreprise ApS
  21 62 67... Vis nummer
  Syvhøjvej 5 Moseby
  4871 Horbelev
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Døgnåbent

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Døgnvagt

  MANDAG
  Døgnåbent
  TIRSDAG
  Døgnåbent
  ONSDAG
  Døgnåbent
  TORSDAG
  Døgnåbent
  FREDAG
  Døgnåbent
  LØRDAG
  Døgnåbent
  SØNDAG
  Døgnåbent

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  HHJ Entreprise ApS - Se profilannonce

  Hos HJ Entreprise ApS går vi op i at levere en god service, samt at udføre vores job med en kvalitet der gør, at vores løsninger er vedvarende. Vi stræber efter et godt resultat og elsker tilfredse kunder. Vore priser er absolut konkurrencedygtige - og så er vi lokale. Desuden har vi de fornødne maskiner, der skal bruges til de forskellige opgaver. Vi stræber efter at udføre netop din opgave professionelt og til de aftalte deadlines. Kontakt os for yderligere information.

 14. Entrepenør Frede Vest Hansen ApS
  54 14 83... Vis nummer
  Præstehøjen 4
  4872 Idestrup
  Vis kort og ruteplan
  Entrepenør Frede Vest Hansen ApS - Se profilannonce

  Frede Vest Hansen ApS - Murer, Aut. Kloakmester og entreprenør der udfører alle tænkelige opgaver indenfor branchen for private, erhverv, boligforeninger på Lolland Falster og lokalområdet Idestrup, Væggerløse, Marielyst, Nykøbing F., Stubbekøbing, Gedser, Toreby, Nørre Alslev, Eskilstrup m.v. Vi står for en god og hæderlig kundebetjening og lægger vægt på kvalitets- og håndværkmæssigt korrekt udført arbejde til konkurrencedygtige priser. Medlem af BYG GARANTI - Din garanti for godt håndværk.

 15. Nørre Alslev Maskinstation
  70 89 87... Vis nummer
  Bogfinkevej 10
  4840 Nørre Alslev
  Vis kort og ruteplan
  Nørre Alslev Maskinstation - Se profilannonce

  Nørre Alslev Maskinstation udfører alt inden for kloakarbejde og slamsugning. Vi reparerer og renoverer kloakledninger og brønde fra A til Z. Slamsugning er en effektiv og hurtig løsning, når du skal have fjernet vådt affald, f.eks. vand, slam, olie, kemikalier m.m. Er du interesseret i yderligere information, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid parat til at yde professionel assistance!

 16. Anders Simonsen ApS
  54 17 70... Vis nummer
  Marielyst Strandvej 1
  4873 Væggerløse
  Vis kort og ruteplan
  Anders Simonsen ApS - Se profilannonce

  Hos Murer & Kloakmester Anders Simonsen ApS møder du dygtige folk, der lægger vægt på god service og godt håndværk. Vi løser alle tænkelige opgaver inden for murer og entreprenørfaget. Vi støber fundamenter udføre kloakarbejde samt dræn mm. Vi opsætter fliser, støber gulve, renoverer facader, istandsætter gamle bygninger og meget, meget mere.

 17. 52 42 24... Vis nummer
  Møllevej 12
  4872 Idestrup
  Vis kort og ruteplan

  Labeco ApS. er en lokal entreprenørvirksomhed på Sydfalster som beskæftiger sig med stort set alt inden for jord- beton- kloak og anlægsarbejde. Vores medarbejdere og samarbejdspartnere har stor erfaring og besidder adskillige kompetencer inden for e…

 18. Bjarne Petersen A/S
  54 44 19... Vis nummer
  Københavnsvej 12
  4800 Nykøbing F
  Vis kort og ruteplan
  Bjarne Petersen A/S - Se profilannonce

  Vi starter med at rive ned med egne maskiner, men vi har også svendene, der kan bygge det hele op igen. Indenfor el, vvs og malerarbejde har vi faste samarbejdspartnere, det betyder, at vi kan give kunden en samlet pris på hele opgaven, og vi påtager os gerne styringen af byggeriet. Hvis kunden har egne el, vvs eller maler arbejder vi selvfølgelig gerne sammen med dem.

 19. Bjarne Petersen A/S
  54 44 19... Vis nummer
  Østervang 18
  4850 Stubbekøbing
  Vis kort og ruteplan
  Bjarne Petersen A/S - Se profilannonce

  Vi lægger meget stor vægt på, uanset om opgaven er stor eller lille, at udarbejde seriøse tilbud og ved evt. ordre at følge tidsplan og aftaler. Vi udfører alt under et tag.

 20. 24 40 48... Vis nummer
  Gaabensevej 102
  4800 Nykøbing F
  Vis kort og ruteplan

  Vi udfører alt Aut. VVS- og kloakarbejde i forbindelse med renovering, vedligeholdelse, tilbygning, ombygning og nybygning. Klimaanlæg, ventilationsanlæg, varmepumper, fjernvarme, biovarme, solvarme, jordvarme, oliefyr, pillefyr, kornfyr, halmfyr. Og…

 21. 20 67 65... Vis nummer
  Vestergårdsvej 1 Horreby
  4800 Nykøbing F
  Vis kort og ruteplan

  Anders Damgaard Nielsen ApS er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for…

 22. 54 87 36... Vis nummer
  Enghavevej 5
  4892 Kettinge
  Vis kort og ruteplan

  Nysted Bygge Entreprise blev grundlagt i 1990 og beskæftiger i dag faglærte murere og tømrere. Indehaver John Nielsen er aut. Kloakmester.Vores hovedopgaver fra starten var reparation og vedligeholdelse af bygninger.Det har senere udviklet sig til st…

 23. 54 60 10... Vis nummer
  Nykøbingvej 76
  4990 Sakskøbing
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  07:30 - 16:00
  TIRSDAG
  07:30 - 16:00
  ONSDAG
  07:30 - 16:00
  TORSDAG
  07:30 - 16:00
  FREDAG
  07:30 - 13:30
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mere information

  Vagttelefon uden for åbningstid: 54 60 10 78.

  Marius Pedersen A/S er førende inden for affalds- og ressourceindustrien. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, transport, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Vi betragter affald som en ressource og arbejder til s…