Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

 1. OK Plus Roskilde
  46 37 35 20
  Helligkorsvej 6 B
  4000 Roskilde
  Find vej

  OK Plus er conveniencebutikken for lokale og rejsende, der tilbyder et varieret udvalg af to go produkter, kioskvarer, underholdning, oplevelsesgaver og services. Vi sælger convenience ud fra devisen: Vi gør det nemt.

 2. Click Roskilde
  46 35 40 42
  Algade 27
  4000 Roskilde
  Find vej
  Click Roskilde - Se profilannonce

  Hos Click bliver du mødt af fotofagfolk med forstand på tingene. Her finder du altid det helt rigtige kamera, udstyr og tilbehør. Og vores professionelle rådgivning hjælper dig til de bedste fotoløsninger. Inden for fremkaldelse, forstørrelser og kreative fotoløsninger er vi billedligt talt også lidt skarpere. Ligesom også vores kundeservice rækker længere - både før, under og efter dit køb. Så kig ind til os i butikken. Velkommen hos Click.

 3. Photocare Roskilde
  46 35 23 46
  Skomagergade 15
  4000 Roskilde
  Find vej
  Photocare Roskilde - Se profilannonce

  PhotoCare er Danmarks største kæde af fotospecialbutikker. Vi tilbyder kvalitetsfremkaldelser af vore kunders gode øjeblikke og et stort udvalg i kameraer og fototilbehør. Vort veluddannede personale giver kvalificeret vejledning i køb og brug af fotoudstyr samt efterfølgende brug af billeder - ud fra devisen: For os er et billede ikke blot et motiv på et stykke papir, men også et uerstatteligt minde, fanget på et øjeblik, som kræver omhu og respekt.