Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 75 53 17 81
  Nr. Bjertvej 89
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan

  Kolding Krisecenter er et krisecenter, som yder hjælp til voldsramte kvinder med og uden børn. Hjælpen består af: Krisehjælp, rådgivning, midlertidigt botilbud, til kvinder og børn, som ikke kan opholde sig i deres eget hjem. Et ophold hos os sigter…

 2. Den Sociale Skadestue
  98 12 32 92
  Vor Frue Plads 6
  9000 Aalborg
  Vis kort og ruteplan
  Den Sociale Skadestue - Se profilannonce

  Alle kan få brug for en at tale med. Ensomhed, angst og samlivsproblemer er nogle af de ting, der får folk til at henvende sig til os. Når du ringer herind eller henvender dig personligt, tager vi os god tid til at tale med dig. Vi dømmer ikke, men lytter, støtter og vejleder. Den Sociale Skadestue har åbent for såvel personlig som telefonisk henvendelse fra kl. 20.00 til kl. 09.00 hele ugen, året rundt.

 3. Silkeborg Krisecenter
  89 70 35 00
  Markedsgade 2 A
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan
  Silkeborg Krisecenter - Se profilannonce

  Vi tilbyder midlertidigt ophold i trygge og beskyttede rammer til kvinder, som har været udsat for fysisk eller psykisk vold, trusler om vold eller tilsvarende krise i relation til familie- og samlivsformer. Kvinderne kan være ledsaget af børn.