Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Bo i Lemvig
  88 81 28 42
  Rådhusvænget 4
  7620 Lemvig
  Vis kort og ruteplan
  Bo i Lemvig - Se profilannonce

  Bo I Lemvig er en almennyttigt boligorganisation, hvis formål er at administrere og opføre almene boliger i Lemvig Kommune. Boilemvigs boliger er forskellige i udformning, stil, udstyr og husleje. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller bare for at høre nærmere.

 2. 88 81 24 03
  C/O Bo i Lemvig Rådhusvænget 4
  7620 Lemvig
  Vis kort og ruteplan

  Boligselskabet af 1945 Lemvig, er et almennyttigt boligselskab, og er underlagt lovgivningen for almennyttig boligvirksomhed. Selskabet er stiftet i 1945. Boligselskabets formål er, at administrere og opføre almene boliger i Lemvig Kommune. Boligsels…

 3. Lejerbo
  70 12 13 10
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Lemvig.
  Vis kort og ruteplan
  Lejerbo - Se profilannonce

  Lejerbo medvirker ved opførelse, udlejning, vedligeholdelse og modernisering af almene boliger overalt i Danmark. Vi administrerer, driver og udlejer ca. 40.000 boliger over hele landet, og flere er på vej. Vi vægter trivsel højt i veldrevne beboerstyrede ejendomme, der ikke drives for profittens skyld, men for lejernes. Lejerbos mission er at skabe rum for liv. Besøg os på www.lejerbo.dk eller ring på tlf. 70 12 13 10.