Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Schlüntz Festudlejning
  43 43 40 80
  Firmaet ligger i Brøndby og tager også imod kunder fra København.
  Find vej
  Schlüntz Festudlejning - Se profilannonce

  Skal der være fest, så må intet fejle - det er vigtigt med professionel assistance. Med Schlüntz, Danmarks største festudlejning, er De sikker på at alt fungerer. Schlüntz kan klare hele Deres arrangement: telt, borde, stole, porcelæn, bestik, glas og selvfølgelig opvasken. Alle aktiviteter under samme tag. Med egen kørselsafdeling og eget værksted klarer vi hurtigt og sikkert både store og små arrangementer. Schlüntz kan løse enhver opgave. Vær festsikker med Schlüntz!

 2. Roskilde Teltudlejning
  40 25 17 99
  Firmaet ligger i Hedehusene og tager også imod kunder fra København.
  Find vej

  Alle størrelser telte og festtilbehør udlejes. Roskilde Teltudlejning udlejer telte med og uden gulv, vores telte bliver som udgangspunkt leveret med 2 af sider med vinduer og 2 af sider uden vinduer, siderne uden vinduer kan leveres i helt hvide, rø…

 3. Nordsjællands Festudlejning
  49 21 68 56
  Firmaet ligger i Ålsgårde og tager også imod kunder fra København.
  Find vej
  Nordsjællands Festudlejning - Se profilannonce

  Bredt sortiment til enhver festlig lejlighed... Nordsjællands Festudlejning har i over 50 år været leverandør til det danske folk, når der skal være fest. Vi sætter en ære i at alt hvad vi leverer er rent og pænt. Vores moderne vaskeanlæg sørger for, at der f.eks. ikke er aflejringer af kalk samt næringssalte på glas og bestik. Klik ind på vores hjemmeside, og se vores liste over samtlige produkter. Har De spørgsmål er De altid velkommen til at kontakte os.

 4. Hvalsø Teltudlejning ApS
  46 40 84 10
  Firmaet ligger i Hvalsø og tager også imod kunder fra København.
  Find vej
  Hvalsø Teltudlejning ApS - Se profilannonce

  Bliver vi inviteret med til festen, er vi altid de første der kommer og altid de sidste der går... Hvalsø Teltudlejning har telte og festløsninger fra 30 til 3000 pers. Vi har viljen og kreativiteten. Brug os som totalleverandør, ring kun 1 gang. Vi arbejder ikke med begrænsninger, men med løsninger!