Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

  1. Haderslev & Vojens Flytteforretning
    74 53 52 61
    Hovedgaden Vest 93 Over Jerstal
    6500 Vojens
    Vis kort og ruteplan
    Haderslev & Vojens Flytteforretning - Se profilannonce

    Vi er dig gerne behjælpelig ved alle former for forefaldende arbejde i forbindelse med din flytning. Dette omfatter selvfølgelig også forsvarlig sikring af dine møbler og andet flyttegods. Såfremt du ønsker det, pakker vi gerne ned og pakker igen ud for dig, og dette til vore kunders fulde tilfredsstillelse. Skulle der mod al forventning ske skade på dine ejendele er vi i denne forbindelse forsikret hos et af Danmarks største selskaber, Tryg-Baltica. Hos os låner du GRATIS flyttekasser.

  2. 75 84 33 11
    Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Haderslev.
    Vis kort og ruteplan

    Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent transport og flyttefirma, som blev etableret i 1991. Vi udfører transportopgaver, flytteopgaver, krankørsel og specialopgaver. Vi har derudover et lagerhotel i nye lokaler, som benyttes af en lang…

  3. BOXIT Container
    78 77 90 22
    Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra Haderslev.
    Vis kort og ruteplan
    BOXIT Container - Se profilannonce

    Containerudlejning til privat og erhverv med Danmarks bedste betingelser. Lej en container hos BOXIT, og modtag din container 2-3 dage efter din bestilling. Vores sortiment til privat og erhverv inkluderer: 10, 20 og 40 fod container. Isoleret container: fugtfri container uden kondens. Frysecontainer/ kølecontainer til nedkølet opbevaring. Flyttecontainer: nem og stressfri flytning. Lagercontainer: få dit eget private, sikre fjernlager. Fyrværkericontainer: en komplet løsning med tilbehør.

  4. IDEmøbler Vojens
  5. O.B. Wiik Danmark A/S
    70 20 34 75
    Firmaet ligger i Stege og tager også imod kunder fra Haderslev.
    Vis kort og ruteplan
    O.B. Wiik Danmark A/S - Se profilannonce

    Telte og haller til alle formål! Haller, Telte, Event og Presenninger. Vi udvikler, producerer, udlejer og sælger telthaller, stålhaller, festtelte, markedstelte, Quick-Up, borde og stole, O.B.Wiik dækker det meste overalt.Vi har standard lagerhaller men bygger også efter projekt. Vi har arbejdstelte som er kranløftbare, køre på skinner etc. Vi har dobbeltdækker eventtelte, glasfacader og isolerede vægge hvis arrangementet kræver dette! Vi har presenninger i næsten alle størrelser og kvaliteter.