Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Jydsk Skum
  86 12 70 88
  Jægergårdsgade 77
  8000 Aarhus C
  Vis kort og ruteplan
  Jydsk Skum - Se profilannonce

  Jydsk Skum forarbejder og udskærer skum til ethvert formål for private, industri, restauranter, boligforeninger, hospitaler m.m. Vi har et stort udvalg i skumtyper for opskæring og videreforarbejdning. Vores sy- og polstrerafdeling monterer med stoffer fra vores sortiment af tekstiler fra hele verden, i såvel klassiske som moderne stoftyper. Vi har i over 50 år klaret mange individuelle løsninger af høj kvalitet indenfor hynder, madrasser, møbler o.lign. og kan helt sikkert også hjælpe dig!

 2. Klassik Moderne Møbelkunst
  33 33 90 60
  KLASSIK-GALLERIET MØBELKUNST Bredgade 3
  1260 København K
  Vis kort og ruteplan
  Klassik Moderne Møbelkunst - Se profilannonce

  I KLASSIK fører vi såvel eksklusive snedkermestermøbler som gode industrimøbler, og vi har altid et stort udvalg af møbler af de bedste danske arkitekter. Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl og alle de andre visionære og respekterede arkitekter – alle har de nu i to årtier været gode venner af huset.

 3. Jydsk Polstring A/S
  75 17 32 99
  Industrivej 54
  6740 Bramming
  Vis kort og ruteplan
  Jydsk Polstring A/S - Se profilannonce

  Jydsk Postring har igennem flere årtier løst mange typer opgaver indenfor polstring. Vi arbejder primært med polstering af biler, MC'er samt møbler og forhandler tilbehør til autosæder. Vores dygtige medarbejdere bestræber sig altid på at levere det bedst mulige resultat og rådgiver gerne om udformning og materialer, så du ender op med et smukt og praktisk stykke håndværk. Vi ved, at tid er penge, men hos os står kvalitet fremfor kvantitet. Det er simpelthen indbygget i vores faglige stolthed.

 4. Holbæk Autosadelmager og Møbelpolstrer
  59 43 13 82
  Spånnebæk 20
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan
  Holbæk Autosadelmager og Møbelpolstrer - Se profilannonce

  Vi laver alt inden for auto og møbelpolstrer branchen, udskiftning af kalecher på cabriolet biler, læderkabiner, sædevarme, vinyltage, ny himmel til young og oldtimer, gulvmåtter, MC sadler, små presenninger, hynder til både, campingvogn, gammeldags og moderne møbelpolstring, støjdæmpning af alle typer kørertøjer, salg af bil overtræk og løse bundmåtter, ergonomisk tilpasning af alle typer førersæder, restaurering af interiør i veteran og liebhaver biler samt alt i reparation af autointeriør.

 5. Balderus Stoleflet
  86 91 43 31
  Ravngårdsvej 5
  8370 Hadsten
  Vis kort og ruteplan
  Balderus Stoleflet - Se profilannonce

  Stolefletning - et levende håndværk. Wegner, Møller, Mogensen og Mattson. De store møbelarkitekter var ikke i tvivl, da de skulle vælge et æstetisk og tidløst sæde til klassikere som Y-stolen, Kinastolen, FDB Stolen og Påfuglestolen. Sædet skulle flettes - Og det skal det stadig. Og hvis resultatet skal være helt i de gamle mestres ånd, så skal det flettes i Hadsten - hos Balderus Stoleflet. Se mere på vores hjemmeside.

 6. 40 14 64 00
  Ryvej 23
  2791 Dragør
  Vis kort og ruteplan

  Velkommen til Møbelpolstrer, Den Nye Stue. Møbelstoffer i meget forskellige materialer og mønstre - læder, skind eller hestehår. Kom til en møbelpolstrer og få råd og professionel vejledning.

 7. 86 32 17 59
  Østergade 29
  8500 Grenaa
  Vis kort og ruteplan

  Vi udfører polstreropgaver for både private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Vi tilbyder: Ompolstring af både traditionelle og arkitekttegnede møbler, hynder, diverse reparationsopgaver, salg af møbelstof, salg af polstrerartikler, i…

 8. Møbelpolstrer Ib Lagerstedt
  35 38 47 10
  Øster Farimagsgade 24, kld. th.
  2100 København Ø
  Vis kort og ruteplan
  Møbelpolstrer Ib Lagerstedt - Se profilannonce

  Velkommen til Møbelpolstrer Ib Lagerstedt. Vi leverer møbelstoffer fra;Kvadrat, Danish Art weaving, Cabriel, Chivasso, JAB Anstoetz, Scan Aprima, SRJ, C.Olesen, Levievre Paris, Chantée Ducrocq, Rubelli, Fadini Borghi, Gastony Daniela, Nobilis, Pierre Frey, Sanderson, Sahco Hesselein, Romanex, Harlequin og Booussac. Kontakt os for nærmere information.

 1. Forrige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ... 11
 8. Næste