Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Tilbudsportalen Colego.dk
  70 60 66 66
  Malermester
  Malermester colego.dk/k/malermester?utm…

  Colego gør det let at finde den helt rette malermester til din opgave. Få skræddersyede tilbud på f.eks. spartling af væg, tapetsering, opsætning af filt eller andet malerarbejde. Spar tid og vælg det helt rigtige tilbud.

  Colego.dk/malermester
 2. 25 36 82 40
  Lindevej 6
  4270 Høng
  Vis kort og ruteplan

  Lars Egeskov Christensen er et malerfirma der sætter pris på kvalitet og gode materialer. vi har eksisteret i 10 år, har 5 ansatte og tilbyder alle former for malerarbejde til private, virksomheder, institutioner og boligselskaber. Vi kører i hele Ve…

 3. 59 51 52 48
  Terkel Falster Kordilgade 53
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan

  Vi udfører alle former for malerarbejde, både hos private og hos virksomheder. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for yderligere information.

 4. Nels Pedersen Aps
  78 77 72 92
  Hareskovvej 17 G
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan

  Ønsker du nærmere information omkring et arbejde du ønsker udført kan du kontakte os. Vi kommer gerne og ser på opgaven, giver gode ideér og et tilbud, helt GRATIS inden du bestemmer dig. Vi er med i Danske Malermestre, som giver garanti for vores kv…