Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Colego A/S
  70 60 66 66
  Firmaet ligger i København Sv og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  Malermestre colego.dk/k/malermester?utm…

  Leder du efter en malermester, der kan hjælpe dig? Brug colego.dk til at indhente 3 tilbud, så sparer du tid og penge. Colego.dk hjælper dagligt kunder overalt i Danmark med at indhente tilbud og giver et bedre beslutningsgrundlag.

  http://colego.dk/k/malermester
 2. 25 36 82 40
  Lindevej 6
  4270 Høng
  Vis kort og ruteplan

  Lars Egeskov Christensen er et malerfirma der sætter pris på kvalitet og gode materialer. vi har eksisteret i 10 år, har 5 ansatte og tilbyder alle former for malerarbejde til private, virksomheder, institutioner og boligselskaber. Vi kører i hele Ve…

 3. 40 61 70 16
  Skovvej 1
  4270 Høng
  Vis kort og ruteplan

  Vi udfører alle former for malerarbejde, både hos private og hos virksomheder. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for yderligere information.

 4. Nels Pedersen
  78 77 72 92
  Elledevej 12
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan

  Ønsker du nærmere information omkring et arbejde du ønsker udført kan du kontakte os. Vi kommer gerne og ser på opgaven, giver gode ideér og et tilbud, helt GRATIS inden du bestemmer dig. Vi er med i Danske Malermestre, som giver garanti for vores kv…