Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Rygcenter Hillerød
  48 28 10... Vis nummer
  Firmaet ligger i Hillerød og tager også imod kunder fra Farum.
  Vis kort og ruteplan
  Massage

  RygCenter Hillerød er en tværfaglig kiropraktisk klinik, hvor der er kiropraktorer, fysioterapeut og massør. Vores ekspertise er undersøgelse, behandling og træning af smerter der udspringer fra ryg, nakke og skuldre. Overenskomst med Den Offentlige…

  Læs mere på vores hjemmeside
 2. Ned I Kroppen v/ Lars Hærvig
  42 66 39... Vis nummer
  Bybækterrasserne 126 B
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan
  Ned I Kroppen v/ Lars Hærvig - Se profilannonce

  Som navnet antyder, handler mine sessioner om at komme ned i kroppen. Du skal mærke kroppen og for en stund parkerer hjernen og bare være - lige nu. Mine sessioner, som bondage oplevelse og meditativ bondage, kan beskrives som en fysisk form for meditation eller mindfulness, hvor jeg får dig til at slippe tankerne kaoset i hovedet, får dig til at give slip og opnå ro i kroppen og sindet.

 3. Furesø Fysioterapi | Osteopati
  44 95 46... Vis nummer
  Rådhustorvet 7
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan
  Furesø Fysioterapi | Osteopati - Se profilannonce

  Klinikken er ejet og drevet af fysioterapeut Michala Steen Trolle og Osteopat D.O. Peter Villum Færch. Klinikken består af ialt 12 fysioterapeuter, 2 osteopater og 1 sekretær. Furesø Fysioterapi arbejder under sygesikringen og dermed gives tilskud fra sygesikringen til fysioterapeutisk behandling under lægehenvisning.