Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Rygcenter Hillerød
  48 28 10 08 Vis nummer
  Langesvej 2 B, 1. sal
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan
  Massage

  RygCenter Hillerød er en tværfaglig kiropraktisk klinik, hvor der er kiropraktorer, fysioterapeut og massør. Vores ekspertise er undersøgelse, behandling og træning af smerter der udspringer fra ryg, nakke og skuldre. Overenskomst med Den Offentlige…

  Læs mere på vores hjemmeside
 2. 31 22 71 26 Vis nummer
  Søvej 2 St Lyngby
  3320 Skævinge
  Vis kort og ruteplan

  Jeg kan tilbyde dig fysiurgisk massage, som er rigtig effektivt mod skader i muskler, led og sener. Massagen er dybdegående, men jeg kan også tilbyde wellnessmassage som i udgangspunktet er en helkropsmassage, med fokus på at forkæle kroppen. Jeg har…

 3. Fysioterapien i Centrum
  48 26 63 12 Vis nummer
  Hostrupsvej 21
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan
  Fysioterapien i Centrum - Se profilannonce

  Fysioterapien i Centrum er din professionelle samarbejdspartner når kroppen siger fra. Kompetent behandling - kort ventetid. Husk vores specialafdeling FysioPlus. Åben konsultation dagligt fra kl. 09.00-10.00. Specialuddannede fysioterapeuter - ingen henvisning, bare mød op - så er du i ekstra gode hænder!

 4. Huset SANITAS
  23 28 07 88 Vis nummer
  Nordre Jernbanevej 16 A, st.
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan
  Huset SANITAS - Se profilannonce

  Hos Klinik for alternativ terapi tilbydes der forskellige terapiformer, der kan støtte dig både fysisk og psykisk. Åndedrætsterapi, zoneterapi og massage. Jeg holder også kurser i intuitiv oliemaling, som jeg kombinerer med åndedrætsterapi, dvs. vi maler den første dag, laver åndedrætsterapi anden dag og maler igen tredje dag. På den måde er der en personlig udvikling, hvor vi kommer tættere på vores kreative indre barn, og får det til at udfolde sig endnu mere.