Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

  AC's Murer Rep
  97 45 27... Vis nummer
  Koldkurvej 9 Resen
  7470 Karup J
  Vis kort og ruteplan
  AC's Murer Rep - Se profilannonce

  Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om renovering, fornyelse, ombygning, skorstene, facaderenovering, klinker og fugning. Så har du brug for en murermester, er du meget velkommen til at kontakte os for et godt tilbud og for at få inspiration til, hvordan vi i fællesskab kan løse din forestående opgave. Jeg sætter en ære i at levere et godt håndværk!

  Fredborg Træbyg ApS
  30 92 82... Vis nummer
  Nørremarkvej 14 Nr. Rind
  8832 Skals
  Vis kort og ruteplan
  Fredborg Træbyg ApS - Se profilannonce

  Går De med byggetanker? Så kontakt Fredborg Træbyg for et uforpligtigende tilbud. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor byggebranchen og besidder derfor den nødvendige viden til at hjælpe vores kunder igennem en til tider kompliceret byggeproces. Fredborg Træbyg udfører alle former for boligbyggeri med speciale i træhuse, både efter nuværende energikrav (BR 10) og fremtidige (BR 15). Vi udfører selv beton-, murer- og tømrerarbejdet på alle vores byggerier og er desuden aut. kloakmester.

  Flise-Experten
  21 68 04... Vis nummer
  Liseborg Hegn 49
  8800 Viborg
  Vis kort og ruteplan
  Flise-Experten - Se profilannonce

  ¿Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget, meget mere. Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer, er vi klar til at udarbejde et godt tilbud.