Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Tusågård Put and Take
  40 20 63... Vis nummer
  Uhrevej 80 Kølvrå
  7470 Karup J
  Vis kort og ruteplan
  Tusågård Put and Take - Se profilannonce

  Velkommen Tusaagaard Put and Take i den naturskønne Karup Ådal. Stedet består af fire søer og en å på i alt 16.000 m2 vand. Vi sætter hyppigt regnbue-, bæk- og kildeørreder i størrelsen 1-10 kg ud, og du kan også være heldig at fange suder, karper og ål. Firmaer, foreninger og andre grupper kan leje søerne 1 og 2 helt eller delvist. Skoler, børnehaver og klubber kan altid regne med et godt tilbud. Her er alle muligheder for ægte naturoplevelser - læs mere på vores hjemmeside.

 2. Bygholm Sø Camping
  21 44 52... Vis nummer
  Lovbyvej 35
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Bygholm Sø Camping - Se profilannonce

  Med kun 28 nummererede enheder (alle med strøm) er Bygholm Sø Campingplads en af de mindste i Danmark, men til gengæld en af de smukkest beliggende, da pladsen ligger på nordskråningen direkte ned til Bygholm Sø. Fra pladsen er der adgang til en smuk vandre-/cykeltur rundt om søen eller til Horsens midtby, der ligger ganske tæt på. Læs mere på hjemmesiden.