Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. OK Autoservice
  47 33 47 65
  Københavnsvej 7
  3550 Slangerup
  Find vej
  OK Autoservice - Se profilannonce

  OK Autoservice tilbyder: - Alt i reparation af biler og mindre varevogne - Klargøring til syn - Kørsel til syn - Aircondition/Klimaanlæg service, kan udføres på anden adresse med mobilt serviceanlæg - Forsikringsskader - Dækskift, sporing og afbalancering - Rudeskift, rep. af stenslag i rude - Boschtest, auto-elektro. Vi står klar med et mandskab som løbende deltager i kurser og efteruddannelse inden for autobranchen.

 2. Hjulskift.dk - T.J. Auto-Service
  47 52 24 44
  Kastanievej 2
  3630 Jægerspris
  Find vej

  HJULSKIFT.DK -Billigste dæk og fælge hos værksteder tæt på dig. Overalt i Danmark! Kæmpe udvalg- klik og se priser. På Hjulskift.dk finder du de bedste priser på et kæmpe udvalg af dæk og fælge - monteret af professionelle værksteder overalt i Danmar…

 3. Dani Autonøgler ApS
  33 31 31 89
  Firmaet ligger i Frederiksberg C og tager også imod kunder fra Frederikssund.
  Find vej
  Dani Autonøgler ApS - Se profilannonce

  Dani fremstiller nøgler i topkvalitet med allerhøjeste præcision - vi har Danmarks største udvalg - vi har de nøgler som andre ikke har. Vi er specialister i at fremstille autonøgler med startspærre/transponder, cykelnøgler, Rukonøgler, Mc nøgler, skabsnøgler- osv. Vi fremstiller selvfølgelig altid nøglerne imens at du venter!

 4. Din Bilpartner ApS
  65 65 50 00
  Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Frederikssund.
  Find vej
  Din Bilpartner ApS - Se profilannonce

  Din Bilpartner er en værkstedskæde, som tilbyder optimal tryghed og reparation af alle bilmærker. Vi arbejder konstant på at blive endnu bedre - til størst mulig fordel for vore værkstedskunder. God kundeservice er en væsentlig del af Din Bilpartner, og vi bestræber os på at yde en god og hurtig service. Din lokale Din Bilpartner, er altid klar med rådgivning, svar på spørgsmål og gode tilbud. Din garanti for godt håndværk!