Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Dansk Varme Service A/S
  70 10 98 00
  Firmaet ligger i Hillerød og tager også imod kunder fra Horsens.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Service og reparation af oliefyr www.danskvarmeservice.dk

  Dansk Varme Service A/S hjælper dig med at holde varmen. Vores energiteknikere er repræsenteret over hele landet og står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi tilbyder: Service af oliefyr - og olieanlæg. Flere forskellige typer abonnementer - f.eks.…

  Læs mere på vores hjemmeside
 2. Holm Frederiksen A/S
  75 67 85 44
  Firmaet ligger i Rask Mølle og tager også imod kunder fra Horsens.
  Vis kort og ruteplan
  Holm Frederiksen A/S - Se profilannonce

  Vi er en moderne vvs-installatør, der betjener erhvervsvirksomheder, institutioner og private. Vi er specialiseret i ventilation, klimaanlæg, VVS, industriinstallationer, gas- og oliefyrsservice, blikkenslagerarbejde samt bad og bryggers i totalløsninger. Vi følger nøje den teknologiske udvikling for at være på forkant og kunne tilbyde/rådgive om de bedste løsninger. Under navnet Bedre Bad er vi en del af et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser/bryggers i totalløsning.

 3. Energiservice A/S Lygas
  70 22 55 32
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Horsens.
  Vis kort og ruteplan
  Energiservice A/S Lygas - Se profilannonce

  ENERGISERVICE LYGAS er et af Danmarks største netværk af lokale serviceteknikere. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe dig med lige netop din opvarmningsform og være dem, som kender dit varmeanlæg bedst.

 4. Danheat A/S
  97 42 30 99
  Firmaet ligger i Holstebro og tager også imod kunder fra Horsens.
  Vis kort og ruteplan

  DANHEAT A/S er en producerende virksomhed med hovedvægten lagt på fremstilling af varmluftaggregater, krydsvekslere, vandcalorifærer og oliebrændere for både rumopvarmning og tørringsprocessor. Desuden bl.a. salg af procesbrændere, skorstene og fyrin…