Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Haderslev & Vojens Flytteforretning
  74 53 52 61
  Hovedgaden Vest 93 Over Jerstal
  6500 Vojens
  Vis kort og ruteplan
  Haderslev & Vojens Flytteforretning - Se profilannonce

  Vi er dig gerne behjælpelig ved alle former for forefaldende arbejde i forbindelse med din flytning. Dette omfatter selvfølgelig også forsvarlig sikring af dine møbler og andet flyttegods. Såfremt du ønsker det, pakker vi gerne ned og pakker igen ud for dig, og dette til vore kunders fulde tilfredsstillelse. Skulle der mod al forventning ske skade på dine ejendele er vi i denne forbindelse forsikret hos et af Danmarks største selskaber, Tryg-Baltica. Hos os låner du GRATIS flyttekasser.

 2. 75 84 33 11
  Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Vis kort og ruteplan

  Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent transport og flyttefirma, som blev etableret i 1991. Vi udfører transportopgaver, flytteopgaver, krankørsel og specialopgaver. Vi har derudover et lagerhotel i nye lokaler, som benyttes af en lang…

 3. jem & fix Vojens
 4. jem & fix Haderslev
 5. IDEmøbler Vojens
  88 18 35 00
  Trekanten 3
  6500 Vojens
  Vis kort og ruteplan
  IDEmøbler Vojens - Se profilannonce

  IDEmøbler er Danmarks største møbelkæde. Her finder du alt til boligen med fokus på kvalitet, gode kundeoplevelser og masser af inspiration til din personlige boligindretning. Når du køber møbler hos IDEmøbler får du 5 års reklamationsret på alle møbler beregnet til indendørs brug. På madrasser får du endda op til 15 års reklamationsret. Vi hjælper også gerne med levering, ligesom vi tilbyder returret, prisgaranti og finansieringsmuligheder.

 6. O.B. Wiik Danmark A/S
  70 20 34 75
  Firmaet ligger i Stege og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Vis kort og ruteplan
  O.B. Wiik Danmark A/S - Se profilannonce

  Telte og haller til alle formål! Haller, Telte, Event og Presenninger. Vi udvikler, producerer, udlejer og sælger telthaller, stålhaller, festtelte, markedstelte, Quick-Up, borde og stole, O.B.Wiik dækker det meste overalt.Vi har standard lagerhaller men bygger også efter projekt. Vi har arbejdstelte som er kranløftbare, køre på skinner etc. Vi har dobbeltdækker eventtelte, glasfacader og isolerede vægge hvis arrangementet kræver dette! Vi har presenninger i næsten alle størrelser og kvaliteter.