Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. BOXIT Kolding
  75 56 43 00
  Firmaet ligger i Kolding og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Find vej
  møbelopbevaring www.boxit.dk/opbevaring

  Opmagasinering hos BOXIT - Dit Xtra Depotrum. Hos BOXIT kan du opmagasinere dine ting sikkert og trygt. Vores depotrum er overvågede døgnet rundt, og adgang til alle BOXIT afdelinger foregår gennem en port med adgangskode. Du kan derfor være sikker …

  www.boxit.dk/opbevaring
 2. Haderslev & Vojens Flytteforretning
  74 53 52 61
  Hovedgaden Vest 93 Over Jerstal
  6500 Vojens
  Find vej
  Haderslev & Vojens Flytteforretning - Se profilannonce

  Vi er dig gerne behjælpelig ved alle former for forefaldende arbejde i forbindelse med din flytning. Dette omfatter selvfølgelig også forsvarlig sikring af dine møbler og andet flyttegods. Såfremt du ønsker det, pakker vi gerne ned og pakker igen ud for dig, og dette til vore kunders fulde tilfredsstillelse. Skulle der mod al forventning ske skade på dine ejendele er vi i denne forbindelse forsikret hos et af Danmarks største selskaber, Tryg-Baltica. Hos os låner du GRATIS flyttekasser.

 3. BOXIT Container
  78 77 90 22
  Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Find vej
  BOXIT Container - Se profilannonce

  Containerudlejning til privat og erhverv med Danmarks bedste betingelser. Lej en container hos BOXIT, og modtag din container 2-3 dage efter din bestilling. Vores sortiment til privat og erhverv inkluderer: 10, 20 og 40 fod container. Isoleret container: fugtfri container uden kondens. Frysecontainer/ kølecontainer til nedkølet opbevaring. Flyttecontainer: nem og stressfri flytning. Lagercontainer: få dit eget private, sikre fjernlager. Fyrværkericontainer: en komplet løsning med tilbehør.

 4. 75 84 33 11
  Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Find vej

  Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent transport og flyttefirma, som blev etableret i 1991. Vi udfører transportopgaver, flytteopgaver, krankørsel og specialopgaver. Vi har derudover et lagerhotel i nye lokaler, som benyttes af en lang…

 5. K. R. Schmatz og Sønner ApS
  74 42 59 72
  Firmaet ligger i Sønderborg og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Find vej
  K. R. Schmatz og Sønner ApS - Se profilannonce

  K.R. Schmatz & Sønner er en familiedrevet virksomhed med stolte traditioner, gennem snart 40 år. Vi dækker næsten alle former for vognmandsforretning, affaldshåndtering, containere og flytteservice.

 6. Silvan Kolding
 7. O.B. Wiik Danmark A/S
  70 20 34 75
  Firmaet ligger i Stege og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Find vej
  O.B. Wiik Danmark A/S - Se profilannonce

  Telte og haller til alle formål! Haller, Telte, Event og Presenninger. Vi udvikler, producerer, udlejer og sælger telthaller, stålhaller, festtelte, markedstelte, Quick-Up, borde og stole, O.B.Wiik dækker det meste overalt.Vi har standard lagerhaller men bygger også efter projekt. Vi har arbejdstelte som er kranløftbare, køre på skinner etc. Vi har dobbeltdækker eventtelte, glasfacader og isolerede vægge hvis arrangementet kræver dette! Vi har presenninger i næsten alle størrelser og kvaliteter.