Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hotel Schaumburg
  97 42 31 11
  Firmaet ligger i Holstebro og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej
  Hoteller www.hotel-schaumburg.dk/vaerelser-og-pr…

  Best Western Hotel Schaumburg har 57 ikke-ryger værelser, enkelte er specielt indrettet for støv-allergikere. Alle værelser har gratis, trådløst internet. Hver eftermiddag serveres kaffe og the med kage til overnattende gæster.

  www.hotel-schaumburg.dk
 2. Kystvejens Hotel og Konferencecenter
  89 59 59 59
  Firmaet ligger i Grenaa og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej
  hoteller www.kysthotellet.dk/hotel.aspx

  Kystvejens Hotel og Konferencecenter er tegnet af Friis & Moltke. Vi byder på 13.000 kvadratmeter under ét tag. Gratis parkering lige uden for døren.

  Læs mere på hjemmesiden
 3. 86 63 90 44
  Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Hoteller www.rindsholmkro.dk

  Viborg egnens ældste kro, drives af glade jyder med et glimt i øjet. Kroen er et levende museum. Kroen har 8 dejlige værelser, alle med bad og toilet, tv og lænestole. Mulighed for ekstra opredning. Kroen er kendt for sit gode køkken med menuer for …

  http://www.rindsholmkro.dk
 4. Motel Viborg
  86 63 96 11
  Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej
  Hoteller www.motelviborg.dk

  20 lyse, lækre og handicapvenlige værelser i udkanten af Viborg. Alle med eget bad og TV, samt egen terrasse og parkering lige ved døren. Priser fra 475 kr. Lækker morgenbuffet med flere øko-produkter.

  Se mere på hjemmesiden
 5. 98 58 10 01
  Firmaet ligger i Hadsund og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej

  Du er altid meget velkommen til at ringe til os eller kigge forbi kroen. Vi tilbyder hver dag mad ud af huset til konkurrencedygtige priser inkl. levering. Læs meget mere på vores hjemmeside.

 6. 98 58 10 01
  Firmaet ligger i Hadsund og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej

  Als kro er en hyggelige nyrenoveret kro beliggende i Als, mellem Hadsund og Øster Hurup. På kroen kan du holde din næste fest i hyggelige rammer, og god mad, eller vi kan levere din mad ud af huset. Du kan også nyde en af vores a la carte retter i vo…

 7. 97 45 20 05
  Firmaet ligger i Skive og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej

  Hagebro Kro er mere end 300 år gammel og godt beliggende ud til hovedvejen mellem Holstebro og Viborg. Kroen er beliggende på en 4 ha stor grund med fiskeret langs 850m af Karup Å, i et enestående naturområde, hvor den fiskerige Haderis Å pumper ørre…

 8. 98 64 90 13
  Firmaet ligger i Aalestrup og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej

  HIMMERLANDS HYGGELIGSTE KRO - kendt for den gode Danske mad. Bedst når det gælder familiefesten, a la carte restauration, mad ud af huset, busudflugter, overnatning, kurser, dagsmøder. Vi har 2 festlokaler fra 15-180 personer. VORE FESTMENUER LEVERES…

 9. Kronjyllands Camping & Marine Center A/S
  87 10 98 70
  Firmaet ligger i Randers Sø og tager også imod kunder fra 8830.
  Find vej
  Kronjyllands Camping & Marine Center A/S - Se profilannonce

  Kronjyllands Camping & Marine Center er et feriestorcenter med Danmarks største udvalg af campingvogne. Vi sælger også både og trailere. Vi er de eneste i Danmark der bytter mellem campingvogne og både. Vi sælger også båd- og campingudstyr. Vil du af med din båd eller campingvogn, sælger vi den gerne for dig. Vi har et stort værksted, som monterer ekstraudstyr og klargør campingvogne og både. Vores skadesværksted er specialiseret i at udbedre forsikringsskader og vi er DCU testcenter.