Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Scantext oversættelser ApS
  86 76 09... Vis nummer
  Stenagervej 2
  8240 Risskov
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Oversættelser

  Scantext er et professionelt oversætterbureau, der har specialiseret sig i at levere sprogløsninger inden for især det tekniske og medicinske område. Fast stab af højtuddannede og erfarne oversættere i huset, som tager sig af vores hovedsprog (tysk,…

  Læs mere her
 2. Højmark Oversættelse
  57 83 52... Vis nummer
  Lærkevej 18
  4180 Sorø
  Vis kort og ruteplan
  Højmark Oversættelse - Se profilannonce

  Translatørfirmaet Højmark Oversættelse drives af statsaut. translatør og tolk i engelsk, Helen Højmark Cukijati, der har mange års erfaring som oversætter og translatør i danske og internationale virksomheder. Jeg tilbyder professionel oversættelse af alle slags tekster til og fra engelsk og hjælper med at kvalitetssikre dit sproglige materiale. Jeg er underlagt tavshedspligt og overholder aftalte betingelser og leveringstider. Ring eller mail mig for et uforpligtende tilbud.

 3. Hanne Halling Dehlholm
  45 42 01... Vis nummer
  Callisensvej 12, 3. th.
  2900 Hellerup
  Vis kort og ruteplan
  Hanne Halling Dehlholm - Se profilannonce

  I over 20 år har jeg drevet virksomhed med italiensk oversættelse og tolkning og har derfor en bred erfaring inden for diverse områder, især jura, økonomi og teknik. Jeg har i alle årene drevet min virksomhed i tæt samarbejde med translatørkolleger, oversættelsesbureauer samt italienske bureauer, der bl.a. foretager korrektur af italienske tekster. Via dette samarbejde er jeg også i stand til at levere oversættelse til italiensk fra engelsk, tysk og fransk. Kontakt mig for nærmere information.

 4. Tolkecenter Danmark A/S
  38 11 46... Vis nummer
  Dronningensgade 66, 3. sal
  1420 København K
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  09:00 - 15:00
  TIRSDAG
  09:00 - 15:00
  ONSDAG
  09:00 - 15:00
  TORSDAG
  09:00 - 15:00
  FREDAG
  09:00 - 13:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Tolkecenter Danmark A/S - Se profilannonce

  For os er kvalitet, fleksibilitet og troværdighed lig med god service. Vi mener, at Tolkecenter Danmark er klædt på til at tilbyde dig god service. Efter vores opfattelse, er tolkningens kvalitet en del af vores service til dig.

 5. Translarus
  38 79 86... Vis nummer
  Vinkelager 25, st. th.
  2720 Vanløse
  Vis kort og ruteplan
  Translarus - Se profilannonce

  Translatør Sten Jacobsen har mere end 15 års erfaring i translatørbranchen. Jeg leverer bekræftede og legaliserede oversættelser fra russisk til dansk og fra dansk til russisk. Desuden tilbyder jeg konsekutiv tolkning mellem dansk og russisk, mellem engelsk og russisk samt simultantolkning mellem dansk og russisk, fra engelsk til russisk med retur til engelsk. Som medlem af Translatørforeningen er jeg omfattet af foreningens obligatoriske ansvarsforsikring. Kontakt mig gerne for yderligere info.

 6. BEcommunication
  70 27 05... Vis nummer
  Callesensgade 18
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  BEcommunication - Se profilannonce

  Professionel oversættelse: Vi oversætter mellem næsten alle sprog med stor kompetence og erfaring indenfor rigtig mange fagområder. Sprogrevision og korrekturlæsning af originaltekst - ekstra gennemlæsning af en professionel oversætter. Autoriseret oversættelse - stempel af statsautoriseret translatør. Professionel tekstforfatning: Vi formulerer velklingende og professionelle tekster, der har produkt, budskab, afsender og modtager for øje. Gode tekster er guld værd. Tolkning - ring 70270530.

 7. Tolkesekretariatet
  38 86 31... Vis nummer
  Solsortvej 12
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Tolkesekretariatet - Se profilannonce

  Tolkesekretariatet er en sammenslutning af professionelle konferencetolke. Siden 1988 har vi formidlet tolkning til konferencer, seminarer, møder m.v. i Danmark og udlandet. Samtlige medlemmer af Tolkesekretariatet er medlemmer af aiic, den internationale sammenslutning af konferencetolke. Det betyder, at vi har et verdensomspændende netværk af konferencetolke at trække på, hvis vores egne tolke ikke dækker de ønskede sprogkombinationer.

 8. More Than Words
  30 58 99... Vis nummer
  Mosekrogen 6
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan

  I vores oversætter-netværk samarbejder vi med over 200 kvalificerede oversættere med forskellige sprogkombinationer og differentieret ekspertviden. Det giver os en unik mulighed for at "caste" den helt rigtige oversætter til lige præcis DIN…

 9. Translatør Jacqueline Lykke Larsen
  55 44 55... Vis nummer
  Fodbygade 12 Fodby
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan
  Translatør Jacqueline Lykke Larsen - Se profilannonce

  Translatør Jacqueline Lykke Larsen leverer professionelle oversættelser mellem dansk og engelsk inden for alle fagområder, f.eks. kontrakter, økonomiske og juridiske dokumenter, attester og skilsmissebevillinger, tekniske manualer, korrekturlæsning m.m. Jeg kan desuden tilbyde bekræftede oversættelser med translatørstempel til brug for udenlandske myndigheder. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud, både på pris og leveringstid. Vi leverer ALTID oversættelsen til aftalt tid.

 10. Erhvervskommunikation/Messeservice
  28 79 17... Vis nummer
  Dokkedalvej 36 B Mou
  9280 Storvorde
  Vis kort og ruteplan
  Erhvervskommunikation/Messeservice - Se profilannonce

  Vi forfatter firma- og produktprofiler, reklamemateriale, annoncetekster, pressemeddelelser, teknisk dokumentation, manualer, brugsanvisninger m.m. Vi oversætter fra dansk og engelsk til gængse handelssprog. Speciale: tyske tekster. Oversættelsesarbejdet udføres således, at de strenge krav til en mål- og modtagerorienteret informationsformidling tilgodeses. Vi læser korrektur på diverse teksttyper på samtlige gængse handelssprog. Hvis De har spørgsmål kan De kontakte os.

 11. Interpen Translation A/S
  66 12 16... Vis nummer
  Rosenbæk Torv 1, 3. sal
  5000 Odense C
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Oversættelser

  Oversættelse på højeste kvalitetsniveau til og fra alle sprog og indenfor alle brancher. Professionelle, indfødte oversættere. Totalløsninger med desktop og levering af trykklart materiale - det giver sikkerhed og sammenhæng.

  http://www.iptranslation.dk
 12. Ypsilon
  86 18 08... Vis nummer
  Vester Alle 7
  8000 Aarhus C
  Vis kort og ruteplan
  Ypsilon - Se profilannonce

  Ypsilon er en erfaren sprogleverandør for erhvervslivet. Vi sælger målrettet, professionel sprogundervisning, der udstyrer kursisterne med de sproglige færdigheder, der er brug for i hverdagen. En hverdag, hvor hele verden er vores arbejdsplads.

 13. Aida Sprog
  75 83 33... Vis nummer
  Ladegårdsvej 2
  7100 Vejle
  Vis kort og ruteplan
  Aida Sprog - Se profilannonce

  Oversættelse af alle tekster til og fra engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, litauisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, svensk, tjekkisk og tysk mv. for både virksomheder og private, samt tolkning/korrekturlæsning. Alt udført af statsautoriserede translatører og andre højt uddannede oversættere og specialister. Vi er kendt for grundighed, omhyggelighed og fleksibilitet. Ring og få et tilbud eller send en mail.

 14. Translatør Lis Sand
  86 52 55... Vis nummer
  Lillesøvej 18 C, 1. sal
  8660 Skanderborg
  Vis kort og ruteplan
  Translatør Lis Sand - Se profilannonce

  Lis Sand, uddannet translatør og tolk i engelsk, tilbyder dansk-engelsk/engelsk-dansk oversættelse, sprogrevision/korrektur, undervisning og tolkning. Jeg oversætter et bredt udvalg af tekster, bl.a. brochurer, hjemmesider, videnskabelige artikler, juridiske dokumenter (med/uden translatørpåtegning) og meget andet. Vi aftaler deadline og prisen på forhånd for oversættelse eller korrektur - en fast pris pr. ord på basis af en vurdering af den enkelte tekst. Kontakt mig for yderligere information.

 15. Alphatrad Denmark
  80 25 29... Vis nummer
  Strandvejen 60
  2900 Hellerup
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  09:00 - 17:00
  TIRSDAG
  09:00 - 17:00
  ONSDAG
  09:00 - 17:00
  TORSDAG
  09:00 - 17:00
  FREDAG
  09:00 - 15:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Alphatrad Denmark - Se profilannonce

  Oversættelsesbureauet Traducta Denmark i København tilbyder alt fra simple til tekniske, medicinsk, industriel, juridiske og autoriseret oversættelser foretaget af professionelle og certificeret oversættere og translatører fra Denmark. Vi har oversættelsesbureauer i Danmark og i flere europæiske byer, der tilbyder kvalitetsoversættelser i en lang række specialiteter og sprog. Oversættelser af høj kvalitet og priser, der gør forskellen. Læs mere på hjemmesiden.

 16. Henny Schøler
  61 74 83... Vis nummer
  Haderslevvej 31 Skodborg
  6630 Rødding
  Vis kort og ruteplan
  Henny Schøler - Se profilannonce

  Translatør Henny Schøler beskæftiger sig primært med oversættelser, men tager sig også af opgaver som eksempelvis sprogrevision, korrektur eller projektrelaterede opgaver.¿ Alle opgaver løses med kvalitet i højsædet - andre nøgleord er erfaring, sprogforståelse og indsigt. En translatøroversættelse er din garanti for en kompetent oversættelse.

 17. Spanske Translatører
  33 25 52... Vis nummer
  Vesterbrogade 58 A, 1. sal
  1620 København V
  Vis kort og ruteplan
  Spanske Translatører - Se profilannonce

  Spanske Translatører blev etableret i 1977 og er en sammenslutning af statsautoriserede translatører i spansk. Vi har mange års erfaring i oversættelse og tolkning for et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder, arbejdsmarkedsorganisationer, humanitære organisationer, advokatkontorer, domstole, ministerier, sundhedsvæsenet, andre offentlige institutioner og myndigheder samt diplomatiske repræsentationer og private.

 18. Statsautoriseret Translatør Peter Vingerhoets
  86 33 74... Vis nummer
  Åvangen 35 B
  8444 Balle
  Vis kort og ruteplan

  Peter Vingerhoets er statsautoriseret tolk og translatør i nederlandsk. Han har en mangeårig og bred international erfaring inden for oversættelse, tolkning og formidling inden for alle grene af dansk erhvervsliv samt private og offentlige institutio…

 19. Sprogcenter Hellerup
  39 46 30... Vis nummer
  Bernstorffsvej 20
  2900 Hellerup
  Vis kort og ruteplan
  Sprogcenter Hellerup - Se profilannonce

  Sprogcenter Hellerup tilbyder dansk som andetsprog for voksne udlændinge. Vi har desuden en bred vifte af særligt målrettede undervisningstilbud, som dansk for udenlandsk sundhedspersonale, dansk for au pairs, FVU, eneundervisning, dansk for skandinaver, mentorforløb etc. Der henvises til vores hjemmeside for nærmere beskrivelse.

 20. Edward og Hanna Broadbridge
  86 41 23... Vis nummer
  Granvænget 4
  8920 Randers NV
  Vis kort og ruteplan
  Edward og Hanna Broadbridge - Se profilannonce

  Broadbridge er et privat firma ledet af 2 lektorer i engelsk, Edward og Hanna Broadbridge, hvor sproglige ydelser på engelsk/dansk er kerneproduktet. Vi tilbyder en række ydelser, der binder de to sprog og kulturer sammen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 113
 7. Flere resultater