Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Scantext oversættelser ApS
  86 76 09 99
  Stenagervej 2
  8240 Risskov
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Oversættelser

  Scantext er et professionelt oversætterbureau, der har specialiseret sig i at levere sprogløsninger inden for især det tekniske og medicinske område. Fast stab af højtuddannede og erfarne oversættere i huset, som tager sig af vores hovedsprog (tysk,…

  Læs mere her
 2. 26 16 34 50
  Rygaardsvej 2 - 24
  7000 Fredericia
  Vis kort og ruteplan
  oversættelse

  Jeg har lavet oversættelser i min fritid siden 1994 og har siden 1998 arbejdet fuldtids som freelancer under navnet Stone Translation®. Jeg oversætter mellem dansk, engelsk, svensk og tysk, især tekniske og medicinske tekster. Ved siden af tolker je…

  Se mere på hjemmesiden
 3. Hanne Halling Dehlholm
  45 42 01 68
  Callisensvej 12, 3. th.
  2900 Hellerup
  Vis kort og ruteplan
  Oversættelser

  Translatørfirma med fokus på det italienske sprog ifm oversættelse og tolkning. Oversættelser til og fra italiensk af alle typer dokumenter inden for jura, økonomi, reklame, medicin, teknik mv. Samarbejde med translatørkolleger giver endvidere mulig…

  Se mere på hjemmesiden
 4. Højmark Oversættelse
  57 83 52 62
  Lærkevej 18
  4180 Sorø
  Vis kort og ruteplan
  Højmark Oversættelse - Se profilannonce

  Translatørfirmaet Højmark Oversættelse drives af statsaut. translatør og tolk i engelsk, Helen Højmark Cukijati, der har mange års erfaring som oversætter og translatør i danske og internationale virksomheder. Jeg tilbyder professionel oversættelse af alle slags tekster til og fra engelsk og hjælper med at kvalitetssikre dit sproglige materiale. Jeg er underlagt tavshedspligt og overholder aftalte betingelser og leveringstider. Ring eller mail mig for et uforpligtende tilbud.

 5. Tolkecenter Danmark A/S
  38 11 46 32
  Dronningensgade 66, 3. sal.
  1420 København K
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 09:00 - 13:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  09:00 - 15:00
  TIRSDAG
  09:00 - 15:00
  ONSDAG
  09:00 - 15:00
  TORSDAG
  09:00 - 15:00
  FREDAG
  09:00 - 13:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Tolkecenter Danmark A/S - Se profilannonce

  For os er kvalitet, fleksibilitet og troværdighed lig med god service. Vi mener, at Tolkecenter Danmark er klædt på til at tilbyde dig god service. Efter vores opfattelse, er tolkningens kvalitet en del af vores service til dig.

 6. Translarus
  38 79 86 16
  Vinkelager 25, st. th.
  2720 Vanløse
  Vis kort og ruteplan
  Translarus - Se profilannonce

  Mere end 15 års erfaring i translatørbranchen. Som translatør leverer jeg bekræftede og legaliserede oversættelser fra russisk til dansk og fra dansk til russisk. Konsekutiv tolkning:mellem dansk og russisk samt mellem engelsk og russisk. Simultantolkning: mellem dansk og russisk samt fra engelsk til russisk med retur til engelsk. Som medlem af Translatørforeningen er jeg omfattet af foreningens obligatoriske ansvarsforsikring. Du er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

 7. BEcommunication
  70 27 05 30
  Callesensgade 18
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  BEcommunication - Se profilannonce

  Professionel oversættelse: Vi oversætter mellem næsten alle sprog med stor kompetence og erfaring indenfor rigtig mange fagområder. Sprogrevision og korrekturlæsning af originaltekst - ekstra gennemlæsning af en professionel oversætter. Autoriseret oversættelse - stempel af statsautoriseret translatør. Professionel tekstforfatning: Vi formulerer velklingende og professionelle tekster, der har produkt, budskab, afsender og modtager for øje. Gode tekster er guld værd. Tolkning - ring 70270530.

 8. Tolkesekretariatet
  38 86 31 86
  Solsortvej 12
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Tolkesekretariatet - Se profilannonce

  Tolkesekretariatet er en sammenslutning af professionelle konferencetolke. Siden 1988 har vi formidlet tolkning til konferencer, seminarer, møder m.v. i Danmark og udlandet. Samtlige medlemmer af Tolkesekretariatet er medlemmer af aiic, den internationale sammenslutning af konferencetolke. Det betyder, at vi har et verdensomspændende netværk af konferencetolke at trække på, hvis vores egne tolke ikke dækker de ønskede sprogkombinationer.

 9. More Than Words
  30 58 99 00
  Mosekrogen 6
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan

  I vores oversætter-netværk samarbejder vi med over 200 kvalificerede oversættere med forskellige sprogkombinationer og differentieret ekspertviden. Det giver os en unik mulighed for at "caste" den helt rigtige oversætter til lige præcis DIN opgave. U…

 10. Erhvervskommunikation/Messeservice
  28 79 17 01
  Dokkedalvej 36 B Mou
  9280 Storvorde
  Vis kort og ruteplan
  Erhvervskommunikation/Messeservice - Se profilannonce

  Vi forfatter firma- og produktprofiler, reklamemateriale, annoncetekster, pressemeddelelser, teknisk dokumentation, manualer, brugsanvisninger m.m. Vi oversætter fra dansk og engelsk til gængse handelssprog. Speciale: tyske tekster. Oversættelsesarbejdet udføres således, at de strenge krav til en mål- og modtagerorienteret informationsformidling tilgodeses. Vi læser korrektur på diverse teksttyper på samtlige gængse handelssprog. Hvis De har spørgsmål kan De kontakte os.

 11. 55 44 55 07
  Fodbygade 12 Fodby
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan

  Translatør Jacqueline Lykke Larsen leverer professionelle oversættelser mellem dansk og engelsk inden for alle fagområder, f.eks. kontrakter, økonomiske og juridiske dokumenter, attester og skilsmissebevillinger, tekniske manualer, korrekturlæsning m…

 12. Interpen Translation A/S
  66 12 16 02
  Rosenbæk Torv 1, 3. sal.
  5000 Odense C
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Oversættelser

  Oversættelse på højeste kvalitetsniveau til og fra alle sprog og indenfor alle brancher. Professionelle, indfødte oversættere. Totalløsninger med desktop og levering af trykklart materiale - det giver sikkerhed og sammenhæng.

  http://www.iptranslation.dk
 13. Aida Sprog
  75 83 33 22
  Ladegårdsvej 2
  7100 Vejle
  Vis kort og ruteplan
  Aida Sprog - Se profilannonce

  Oversættelse af alle tekster til og fra engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, litauisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, svensk, tjekkisk og tysk mv. for både virksomheder og private, samt tolkning/korrekturlæsning. Alt udført af statsautoriserede translatører og andre højt uddannede oversættere og specialister. Vi er kendt for grundighed, omhyggelighed og fleksibilitet. Ring og få et tilbud eller send en mail.

 14. Translatør Lis Sand
  86 52 55 53
  Lillesøvej 18 C, 1. sal.
  8660 Skanderborg
  Vis kort og ruteplan
  Translatør Lis Sand - Se profilannonce

  Lis Sand, uddannet translatør og tolk i engelsk, tilbyder dansk-engelsk/engelsk-dansk oversættelse, sprogrevision/korrektur, undervisning og tolkning. Jeg oversætter et bredt udvalg af tekster, bl.a. brochurer, hjemmesider, videnskabelige artikler, juridiske dokumenter (med/uden translatørpåtegning) og meget andet. Vi aftaler deadline og prisen på forhånd for oversættelse eller korrektur - en fast pris pr. ord på basis af en vurdering af den enkelte tekst. Kontakt mig for yderligere information.

 15. Roha
  39 20 82 58
  Jens Munks Gade 20, 2. th.
  2100 København Ø
  Vis kort og ruteplan
  Roha - Se profilannonce

  Vi oversætter fra engelsk til dansk og dansk til engelsk, både i skrift og tale. Vi kan en række fremmedsprog, hvilket gør os til specialister i at hjælpe indvandrere, asylansøger m.v. Vi er i kontakt med det offentlige, digital post m.v. Kontakt os for yderligere information.

 16. Henny Schøler
  61 74 83 44
  Haderslevvej 31 Skodborg
  6630 Rødding
  Vis kort og ruteplan
  Henny Schøler - Se profilannonce

  Translatør Henny Schøler beskæftiger sig primært med oversættelser, men tager sig også af opgaver som eksempelvis sprogrevision, korrektur eller projektrelaterede opgaver.¿ Alle opgaver løses med kvalitet i højsædet - andre nøgleord er erfaring, sprogforståelse og indsigt. En translatøroversættelse er din garanti for en kompetent oversættelse.

 17. Spanske Translatører
  33 25 52 45
  Vesterbrogade 58 A, 1. sal.
  1620 København V
  Vis kort og ruteplan
  Spanske Translatører - Se profilannonce

  Spanske Translatører blev etableret i 1977 og er en sammenslutning af statsautoriserede translatører i spansk. Vi har mange års erfaring i oversættelse og tolkning for et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder, arbejdsmarkedsorganisationer, humanitære organisationer, advokatkontorer, domstole, ministerier, sundhedsvæsenet, andre offentlige institutioner og myndigheder samt diplomatiske repræsentationer og private.

 18. 45 82 30 37
  Kaj Munks Vej 5
  3460 Birkerød
  Vis kort og ruteplan

  Dansk-engelsk, engelsk-dansk. Selvstændig translatørvirksomhed siden 1993. Specialer: jura og medicin. Typiske opgaver: JURA: kontrakter, domsudskrifter, politirapporter, skilsmissepapirer, testamenter, stævninger, selskabsvedtægter, ejendomsoverdrag…

 19. Sprogcenter Hellerup
  39 46 30 50
  Bernstorffsvej 20
  2900 Hellerup
  Vis kort og ruteplan
  Sprogcenter Hellerup - Se profilannonce

  Sprogcenter Hellerup tilbyder dansk som andetsprog for voksne udlændinge. Vi har desuden en bred vifte af særligt målrettede undervisningstilbud, som dansk for udenlandsk sundhedspersonale, dansk for au pairs, FVU, eneundervisning, dansk for skandinaver, mentorforløb etc. Der henvises til vores hjemmeside for nærmere beskrivelse.

 20. Edward og Hanna Broadbridge
  86 41 23 84
  Granvænget 4
  8920 Randers NV
  Vis kort og ruteplan
  Edward og Hanna Broadbridge - Se profilannonce

  Broadbridge er et privat firma ledet af 2 lektorer i engelsk, Edward og Hanna Broadbridge, hvor sproglige ydelser på engelsk/dansk er kerneproduktet. Vi tilbyder en række ydelser, der binder de to sprog og kulturer sammen.

 21. Jeanne Cordua
  56 99 93 96
  Bossevejen 5 Vestermarie
  3720 Aakirkeby
  Vis kort og ruteplan
  Jeanne Cordua - Se profilannonce

  Jeanne Cordua har skrevet festsange i ca. 30 år og har stor erfaring som tekstforfatter. På hjemmesiden kan du bestille en festsang, tale, monolog, oversættelse og meget andet. Desuden tilbydes udlejning af sommerhus på Bornholm til rimelige priser. Kontakt for nærmere information.

 22. 12K København
  31 10 25 40
  Nørre Farimagsgade 11, 3. tv.
  1364 København K
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 09:00 - 13:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Tlf. Tid

  MANDAG
  09:00 - 15:00
  TIRSDAG
  09:00 - 15:00
  ONSDAG
  09:00 - 15:00
  TORSDAG
  09:00 - 15:00
  FREDAG
  09:00 - 13:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  12K København - Se profilannonce

  12K A/S er en landsdækkende tolkevirksomhed, som leverer tegnsprogstolkning og teksttolkning. Vi leverer tegnsprogstolke til døve, hørehæmmede, CI-brugere og døvblinde. Vi leverer teksttolke til de af vores brugere, der gerne vil have talt dansk eller fremmedsprog formidlet skriftligt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 111
 7. Næste