Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

 1. Glarmestrene Stig & Jesper ApS
  47 10 03 03
  Firmaet ligger i Ølstykke og tager også imod kunder fra Lyngby.
  Find vej
  Glarmestrene Stig & Jesper ApS - Se profilannonce

  Glarmestrene Stig & Jesper ApS kan tilbyde kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser til både private og erhvervsdrivende. Vi er kvalitetsbevidste og udfører opgaver inden for traditionelt glarmesterarbejde, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt os for yderligere information, vejledning eller tilbud på nedenstående kontaktoplysninger. Vi står altid parat til at yde professionel assistance.

 2. Carl Petersen & Søn A/S
  48 26 01 11
  Firmaet ligger i Birkerød og tager også imod kunder fra Lyngby.
  Find vej
  Carl Petersen & Søn A/S - Se profilannonce

  Hos Carl Petersen & Søn A/S får du den optimale rådgivning og vejledning i alle former for glarmesterarbejde. Nøgleordene er seriøst glarmesterarbejde kombineret med viden om moderne glasløsninger og god service. Vores målsætning er at give dig den bedst mulige faglige vejledning. Både for dig som privatperson, og når det gælder glasløsninger til private og offentlige virksomheder. På den måde sikrer vi, at du får nøjagtig den glasløsning, du har behov for. For det er detaljerne, der tæller.

 3. Nordsjællands Vinduesservice ApS
  48 48 08 46
  Firmaet ligger i Fredensborg og tager også imod kunder fra Lyngby.
  Find vej
  Nordsjællands Vinduesservice ApS - Se profilannonce

  Nordsjællands Vinduesservice ApS er en moderne virksomhed, med topmoderne produktionsudstyr. NVS leverer kvalitetsprodukter og kreative løsninger inden for alt hvad der har med glas at gøre. Vi producerer, leverer og monterer alt inden for termo-, persienne- og autoruder, fortsatsvinduer, insektnet og billedindramning. Nordsjællands Vinduesservice har mere end 50 års erfaring med alt glarmesterarb., både med bygnings- og reparationsarbejde og med arbejde i specielt glas, spejle og plexiglas.

 4. Firma
  39 40 48 50
  Firmaet ligger i Hellerup og tager også imod kunder fra Lyngby.
  Find vej

  Der er gode grunde til at få en professionel indramning. - En rigtig indramning understøtter motivet, så hele indramningen giver en flot dekorativ virkning i rummet. - Billeder, især kunst og grafik, skal beskyttes for at bevare værdien. Hvad enten d…

 5. Glarmester Steen Nielsen
  44 84 37 91
  Firmaet ligger i Herlev og tager også imod kunder fra Lyngby.
  Find vej

  Glarmester Steen har eksisteret siden 1982, og har gennem tiden haft mange opgaver, store som små. Glarmester Steen klarer alt i glas fra de mindste bonderuder til store vinduesfacader i butikker. Endvidere klarer Glarmester Steen også bilruder i all…