Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hansen Toft A/S
  70 25 04... Vis nummer
  Hasselager Centervej 1
  8260 Viby J
  Vis kort og ruteplan
  Hansen Toft A/S - Se profilannonce

  Management Consulting handler for os om forretningsudvikling for vores kunder. Og om at forstå vores kunders forretning, før vi bidrager. Omdrejningspunktet er ledelsespræstationen. Den præstation, der skal omsætte strategi og mål til konkrete, målbare resultater. Ofte i et omskifteligt marked. Se mere på vores hjemmeside.

 2. SOS VIKAR A/S
  55 77 82... Vis nummer
  Søren Frichs Vej 40 F
  8230 Åbyhøj
  Vis kort og ruteplan
  SOS VIKAR A/S - Se profilannonce

  SOS VIKAR er blandt de største udbydere af vikarydelser inden for sundhedssektoren på Sjælland, Fyn og Jylland, og har leveret vikarer til sundhedssektoren siden 1999. Vi søger sundhedsfaglige uddannede vikarer - herunder sygeplejerske, specialesygeplejersker, social- og sundhedsassistent (SSA), sygeplejestuderende, sygehjælper, social- og sundhedshjælper (SSH), hjemmehjælper, socialpædagog og plejer. Kontakt os på 55 77 82 08 eller udfyld ansøgningsskemaet, som du finder på vores hjemmeside.