Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. OKS Service A/S
  43 43 09 15
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Egedal.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Rengøring www.oks-service.dk/

  Vi har over 20 års erfaring inden for rengørings- og servicebranchen, og er klar med moderne og veludrustet udstyr. Alle vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet så de altid er klar til nye udfordringer. Vi udfører alle former for opgaver ind…

  Læs mere på vores hjemmese
 2. Tilbudsportalen Colego.dk
  70 60 66 66
  Rengøring
  Rengøring colego.dk/k/rengoering?utm_…

  Colego gør det let at finde det helt rette rengøringsfirma til din opgave. Få skræddersyede tilbud på f.eks. rengøringshjælp i private hjem, kontorbygninger eller lejlighedskomplekser. Spar tid og vælg det helt rigtige tilbud.

  Colego.dk/rengøring
 3. 31 78 55 56
  Vølundsvej 15
  3650 Ølstykke
  Vis kort og ruteplan

  Vores mål er at levere kvalitetsarbejde uanset opgavens karakter og omfang, samt at yde en god service for vores kunder. Hos os er kundens behov i fokus og da en stor del af vores arbejde er fra gentagne kunder er det vigtig at disse behov er opfyldt…

 4. Meincke's Total-Service A/S
  32 59 83 35
  Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra Egedal.
  Vis kort og ruteplan
  Meincke's Total-Service A/S - Se profilannonce

  Meincke´s Total-service lægger vægt på godt samarbejde med lejer/ejere, bestyrelser og administratorer. Vi tilbyder Ejendomsservice, Håndværksservice, Erhvervsrengøring, Vinduespolering, Vedligeholdelse, Renovering, Istandsættelse og Vikarservice. Totalløsninger med sikkerhed, vi udfører ydelser som engangsopgaver samt kontraktopgaver, og fungerer også gerne som vikar.