Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Redmark
  39 16 36 36
  Firmaet ligger i Frederiksberg og tager også imod kunder fra Herlev.
  Vis kort og ruteplan
  Revisorer www.redmark.dk

  Redmark er en landsdækkende revisionsvirksomhed med 200 ansatte og kontorer i Aalborg, Aars, Aarhus og København. Redmark markerer sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning - baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer.

  www.redmark.dk
 2. Tilbudsportalen Colego.dk
  70 60 66 66
  Revisor
  Revisor colego.dk/k/revisor?utm_sou…

  Søger du en revisor? Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - fra professionelle revisorer. Beskriv dine ønsker, sammenlign tilbud og vælg den helt rette revisor til dit regnskab. Det er nemt og hurtigt..

  Colego.dk/revisor
 3. Deloitte København
  36 10 20 30
  Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra Herlev.
  Vis kort og ruteplan
  Revisorer www.deloitte.dk

  I Deloitte rådgiver vi bredt om forretningsmæssige udfordringer. Vi arbejder f.eks. med revision og regnskab, skat, moms og afgifter, risikostyring og it-sikkerhed, køb og salg af virksomheder og konsulentrådgivning. Vi har kunder i alle størrelser,…

  www.deloitte.dk
 4. 43 71 94 18
  Smedeholm 13 C, 1. tv.
  2730 Herlev
  Vis kort og ruteplan

  Brug tiden på din virksomhed lad os klare administrationen. Vi hjælper med alt administrativt arbejde, lige fra den daglige fakturering til færdige regnskaber. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af dine muligheder.

 5. 70 22 92 99
  Herlev Hovedgade 195, 3. sal.
  2730 Herlev
  Vis kort og ruteplan

  AccountHouse er totalleverandør med speciale i regnskab, regnskabsfolk og regnskabsfunktioner. Med den kvalificerede økonomi- og regnskabsmedarbejder som udgangspunkt, assisterer vi med ressourcer indenfor økonomi, regnskab og løn via Outsourcing, Vi…