Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Erik Sørensen
  20 45 20 72
  Hirsevej 6
  6100 Haderslev
  Vis kort og ruteplan
  Erik Sørensen - Se profilannonce

  Erik Sørensen er et alsidigt og troværdigt firma med kapacitet og kompetence til at udføre alt inden for el-teknik og elinstallationer. Vores struktur handler udelukkende om tillid, kvalitet og god service, og om at overholde aftaler. Vi rådgiver, leverer og monterer, så vores kunder kan koncentrere sig om at nyde de løsninger, vi udfører. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du kan trygt henvende dig til os.

 2. N. P. Sørensen Malerforretning A/S
  74 52 29 81
  Bygnaf 4
  6100 Haderslev
  Vis kort og ruteplan
  N. P. Sørensen Malerforretning A/S - Se profilannonce

  N.P. Sørensen Malerforretning A/S satser på det langvarige, gode samarbejde med alle de fordele dette indebærer. Nøgleordene er samarbejde, fleksibilitet, service og gensidig tillid. Via vores gode solide samarbejde med andre fagentreprenører udfører vi ombygnings- og renoveringsopgaver i fagentreprise. Vi udfører alle former for malerarbejde - store og små opgaver, vedligeholdelse, renovering og meget mere. Kontakt os for mere information eller besøg vores hjemmeside.

 3. Anlægsgartner Frank Sørensen
  74 68 61 53
  Firmaet ligger i Aabenraa og tager også imod kunder fra Haderslev.
  Vis kort og ruteplan

  Vi beskæftiger os med alle områder inden for anlægsgartneri - og vores kundekreds består af; private haveejere, private firmaer, boligforeninger og kommunale institutioner. Vi giver gerne et uforbindende tilbud og er behjælpelig med gode råd og fagli…