Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Audi Kundecenter
  70 70 10 25
  Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra Odder.
  Find vej

  Ét telefonnummer 8 forhandlere. Kontakt med Vorsprung... 7070 1025! Nu behøver du kun ringe ET sted, for at få adgang til vort landsdækkende forhandlernet. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig med kontakt til vore 8 forhandlere. Besøg vor…

 2. H. C. Auto
  86 55 28 29
  Skovdalsvej 2 B
  8300 Odder
  Find vej
  H. C. Auto - Se profilannonce

  Hos HC Auto får vi mange nye kunder gennem anbefalinger. Det er vi stolte over - og sådan skal det blive ved med at være! Vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles - og vi kan lide at have det godt! HC Auto er medlem af brancheforeningen CAD - de frie autoværksteder, Centralforeningen af autoreparatører i Danmark. HC Auto er også en del af Bosch Careservice.

 3. PROBILER
  86 54 30 00
  Ballevej 14
  8300 Odder
  Find vej
  PROBILER - Se profilannonce

  PROBILER A/S blev dannet 1. januar 2008, som en fusion af Odder Bilcenter A/S og Arne Rasmussen Automobiler A/S. Disse 2 gamle firmaer havde ligget side om side i mere end 30 år og handlet med hhv. Fiat og Toyota. Sådan er det stadig! Men nu får kunderne så bare de fordele, der ligger i, at vi samarbejder om alt, så som pladeværksted, indkøb, klargøring, større udvalg i biler og reservedele osv.

 4. LEASING DK
  70 70 11 70
  Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Odder.
  Find vej
  LEASING DK - Se profilannonce

  LEASING DK er det fleksible og professionelle leasingselskab. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler indenfor person- og varebiler. Vi insisterer på at alle leasingaftaler sammensættes individuelt, og tilbyder som et af de eneste selskaber i Danmark, mulighed for at skifte biltype i løbet af leasingperioden. Vores team er eksperter i biløkonomi og kombineret med en sund interesse for biler, gør det LEASING DK til en sikker vinder i erhvervslivet.

 5. ALD Automotive
  75 80 64 30
  Firmaet ligger i Fredericia og tager også imod kunder fra Odder.
  Find vej

  ALD Automotive er en af Danmarks største bilvirksomheder inden for operationel billeasing og flådestyring. Vores bilkoncepter er markedets mest fleksible, og vi bruger mere end 25 års erfaring til at skabe produkter, der er mere end ren administratio…

 6. 70 89 50 91
  Firmaet ligger i Hadsten og tager også imod kunder fra Odder.
  Find vej

  Autogården i Hadsten bliver drevet og ejet af automekaniker Frank Pedersen. Jeg elsker at arbejde med biler, og sætter en stor ære i, at yde den bedst mulige service samt værne om det gode tillidsforhold jeg har til mine kunder. Vi er i førersædet nå…

 7. Per B. Christensen & Co A/S
  87 22 10 10
  Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Odder.
  Find vej
  Per B. Christensen & Co A/S - Se profilannonce

  Du finder fabriksny Ford, Mazda, Suzuki og nyere brugte biler hos Per B. Du kommer til at køre mest økonomisk og godt i det lange løb. Vi tilbyder finansiering og privatleasing. På vores autoriserede værksted byder vi på personlig servicerådgivning. I gennemgår bilen og du får tilbud på evt. udbedringer. Vore kvalificerede og venlige medarbejdere er klar til at rådgive og arbejde for dig. Ring når der er noget vi kan gøre for dig og din bil!