Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Audi Kundecenter
  70 70 10 25
  Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan

  Ét telefonnummer 8 forhandlere. Kontakt med Vorsprung... 7070 1025! Nu behøver du kun ringe ET sted, for at få adgang til vort landsdækkende forhandlernet. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig med kontakt til vore 8 forhandlere. Besøg vor…

 2. H. C. Auto
  86 55 28 29
  Skovdalsvej 2 B
  8300 Odder
  Vis kort og ruteplan
  H. C. Auto - Se profilannonce

  Hos HC Auto får vi mange nye kunder gennem anbefalinger. Det er vi stolte over - og sådan skal det blive ved med at være! Vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles - og vi kan lide at have det godt! HC Auto er medlem af brancheforeningen CAD - de frie autoværksteder, Centralforeningen af autoreparatører i Danmark. HC Auto er også en del af Bosch Careservice.

 3. PROBILER
  86 54 30 00
  Ballevej 14
  8300 Odder
  Vis kort og ruteplan
  PROBILER - Se profilannonce

  PROBILER A/S blev dannet 1. januar 2008, som en fusion af Odder Bilcenter A/S og Arne Rasmussen Automobiler A/S. Disse 2 gamle firmaer havde ligget side om side i mere end 30 år og handlet med hhv. Fiat og Toyota. Sådan er det stadig! Men nu får kunderne så bare de fordele, der ligger i, at vi samarbejder om alt, så som pladeværksted, indkøb, klargøring, større udvalg i biler og reservedele osv.

 4. ALD Automotive
  75 80 64 30
  Firmaet ligger i Fredericia og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan

  ALD Automotive er en af Danmarks største bilvirksomheder inden for operationel billeasing og flådestyring. Vores bilkoncepter er markedets mest fleksible, og vi bruger mere end 25 års erfaring til at skabe produkter, der er mere end ren administratio…