Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Team Møllen
  23 42 41 05
  Bjerning Hovedvej 12
  6100 Haderslev
  Vis kort og ruteplan
  Team Møllen - Se profilannonce

  Team Møllen holder er et moderne ridecenter med gode faciliteter. Ejer og daglig leder er eksamineret berider Jørgen Christensen. Vi kan tilbyde kvalificeret rideundervisning på alle niveauer. Vi har altid mange gode og veluddannede salgsheste. Vi tilbyder opstaldning af heste og ponyer under professionelle og trygge forhold. Vi tilbyder også tilridning eller videreuddannelse af din hest.

 2. 74 83 39 01
  Søndergård Alle 22 Hammelev
  6500 Vojens
  Vis kort og ruteplan

  Vi har samlet alt på et sted kun for dig! Udover et stort udvalg her på vores hjemmesiden, har vi dagligt åbne i den flotte Rideudstyrsbutik på Søndergård, hvor du kan se og prøve endnu flere ting. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser…

 3. Refnæslund Islandsheste
  55 45 40 02
  Røsnæsvej 444
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan
  Refnæslund Islandsheste - Se profilannonce

  Refnæslund ligger midt i skoven ud til havet. Et ganske unikt fredet område på nordsiden af Røsnæs med store græsarealer, egen skov og strand, fem kvartes kørsel fra København i et meget kuperet rideterræn med gode stier. Vi tilbyder ridekurser, sommerophold, sommeroplevelser. Se mere på vores hjemmeside for mere information http://www.islandsheste.dk/ eller www.skolenforrideterapi.dk.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 48
 7. Næste