Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. BAUHAUS A/S
 2. Lemvigh-Müller
  36 95 47 00
  Blangstedgårdsvej 23
  5220 Odense SØ
  Vis kort og ruteplan
  Lemvigh-Müller - Se profilannonce

  Vi er partner for dig i industrien, el- og vvs-installationsbranchen, håndværk og landbrug. Med mere end 300.000 varenumre, kan vi uden tvivl dække en stor del af dine produktbehov. Vi er Danmarks førende stål- og teknikgrossist.

 3. Freund Elektronik A/S
  66 16 24 14
  Fuglebakken 119 Snestrup
  5210 Odense NV
  Vis kort og ruteplan
  Freund Elektronik A/S - Se profilannonce

  Vi forstår hinanden. Med sikkerhed. Få råd med og fra FREUND. Vi er behjælpelige med projektering, rådgivning og teknisk support af Deres projekter. Som arkitekt, rådgivende ingeniør, el-installatør eller slutbruger er De velkommen til at trække på vores store ekspertise. Vi hjælper med tegninger samt dokumentation til myndigheder. Innovative løsninger hvor design og tekniske løsninger går hånd i hånd.

 4. 66 18 08 25
  Søren Eriksens Vej 7 B Næsby
  5270 Odense N
  Vis kort og ruteplan

  Næsby El Forretning ApS varetager mange former for el-entrepriser i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge. Som autoriseret El-installatør udfører vi flere former for el-installationsopgaver og renoveringsopgaver. Har du spørgsmål eller ønsker…