Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Blå Kors Genbrugscenter, Horsens
  75 78 18 18 Vis nummer
  Vejlevej 10
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Blå Kors Genbrugscenter, Horsens - Se profilannonce

  Blå Kors Genbrug har brug for dig, der har ting til overs i hverdagen - og ting til overs for mennesker i misbrug. Når du afleverer dine ting i Blå Kors er det til glæde for mange.

 2. Igen - Kræftens Bekæmpelses Genbrug
  75 61 35 11 Vis nummer
  Firmaet ligger i Kolding og tager også imod kunder fra 8700.
  Vis kort og ruteplan

  IGEN - Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker, arbejder for visionen om et liv uden kræft. Grundlaget for vores arbejde, er at vi får gode varer at sælge. Ved større ting eller fx rydning af dødsboer, henter vi efter forudgående aftale. Du kan også bl…

 3. Blå Kors Danmark
  86 81 15 00 Vis nummer
  Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra 8700.
  Vis kort og ruteplan

  Blå Kors Danmark hjælper mennesker hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler. Vi har botilbud, alkoholbehandling, væresteder, pensionater for hjemløse, børnestøttecentre, netværk og driver desuden genbrugsbutikker over hele landet.

 4. Danmission - GENBRUGSLAND Horsens
  76 25 16 00 Vis nummer
  Vejlevej 2
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan

  Velkommen i vores butik! Vi sælger stort set alt og hvis vi har plads, har vi også møbler. Butikken modtager med tak salgbart tøj og indbo. Indbo kan eksempelvis være møbler, lamper, bøger, elektronik og ting og sager. Vi afhenter dødsboer efter afta…