Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Højstrupgård Kurser & Konferencer
  49 76 66... Vis nummer
  Firmaet ligger i Helsingør og tager også imod kunder fra Albertslund.
  Vis kort og ruteplan
  Højstrupgård Kurser & Konferencer - Se profilannonce

  Tre kilometer fra Helsingør og kun et stenkast fra Øresund, ligger konferencecenter Højstrupgård. Her kombineres sjæl, varme og historie med de nyeste tekniske faciliteter og et rigtig godt og kreativt køkken. Højstrupgård er et ideelt valg til alle arrangementer, hvor kvalitet og fordybelse er i centrum. De inspirerende omgivelser på Højstrupgård, gør stedet perfekt til arrangementer hvor der er behov for at opbygge fællesskab og teamspirit. Derudover tilbydes helt unikke bryllupsarrangementer.

 2. Taastrup Park Hotel A/S
  20 70 55... Vis nummer
  Firmaet ligger i Taastrup og tager også imod kunder fra Albertslund.
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 07:00 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  07:00 - 23:00
  TIRSDAG
  07:00 - 23:00
  ONSDAG
  07:00 - 23:00
  TORSDAG
  07:00 - 23:00
  FREDAG
  07:00 - 18:00
  LØRDAG
  07:00 - 16:00
  SØNDAG
  07:00 - 16:00

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mere information

  Receptionens åbningstider - se ovenfor.

  Taastrup Park Hotel A/S - Se profilannonce

  Taastrup Park Hotel er et byhotel beliggende i naturskønne omgivelser og centralt placeret tæt på alle de store indfaldsveje omkring København. Vi tilbyder komfortable værelser, som alle er indrettet med nutidens krav til komfort, f.eks. gratis internet, gratis kaffe/te og gratis parkering. Vi arrangerer også selskaber til meget favorable priser og skaber det arrangement, du ønsker, i tæt samarbejde med dig. Hos os er altid du garanteret en personlig, imødekommende og professionel betjening.