Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Frederiksberg Hallens Restaurant ApS
  26 73 33 85
  Jens Jessens Vej 20
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Selskabslokaler www.fhrestaurant.dk

  Vi ligger i hjertet af Frederiksberg og har flere års erfaring i at holde konferencer og selskaber og kan tilbyde lokaler med plads fra 20 - 1000 personer.Alle vores lokaler har selvfølgelig alt nødvendigt A/V-udstyr, og har du specielle ønsker, så …

  Se mere på hjemmesiden
 2. Pilekroen
  33 22 70 07
  Pile Alle 23
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Pilekroen - Se profilannonce

  Restauranten er kendt for at være et sted, hvor Frederiksberg-borgere har hængt ud gennem tiderne. Menuen på Pilekroen er typisk dansk med et par stolte klassikere, som mange gæster kommer langvejs fra for at få. Klik ind på vores hjemmeside for mere information.

 3. Højstrupgård Kurser & Konferencer
  49 76 66 66
  Firmaet ligger i Helsingør og tager også imod kunder fra Frederiksberg.
  Vis kort og ruteplan
  Højstrupgård Kurser & Konferencer - Se profilannonce

  Tre kilometer fra Helsingør og kun et stenkast fra Øresund, ligger konferencecenter Højstrupgård. Her kombineres sjæl, varme og historie med de nyeste tekniske faciliteter og et rigtig godt og kreativt køkken. Højstrupgård er et ideelt valg til alle arrangementer, hvor kvalitet og fordybelse er i centrum. De inspirerende omgivelser på Højstrupgård, gør stedet perfekt til arrangementer hvor der er behov for at opbygge fællesskab og teamspirit. Derudover tilbydes helt unikke bryllupsarrangementer.

 4. Damhuskroen
  36 70 40 36
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Frederiksberg.
  Vis kort og ruteplan

  Velkommen til Damhuskroen's lounge og selskabslokalerVi sætter en stor ære i at levere mad & drikke af høj kvalitet krydret med en stab af professionelle tjenere og de smukkeste lokaler i byen. Vi kan huse mellem 20 og 700 personer, og har lokalerne…