Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Osted Kro & Hotel
  46 49 70... Vis nummer
  Hovedvejen 151 Osted
  4320 Lejre
  Vis kort og ruteplan

  Osted Kros røde bygning ligger smukt og idyllisk en anelse tilbagetrukket fra hovedvej A1. En af Sjællands ældste priviligerede kroer. Osted Kro har egen import af Chilensk kvalitetsvin fra Cornellana-Godset.

 2. Ryegaard & Trudsholm Godser
  46 40 60... Vis nummer
  Munkholmvej 380 Rye
  4060 Kirke Såby
  Vis kort og ruteplan
  Ryegaard & Trudsholm Godser - Se profilannonce

  Vi bor mellem Holbæk og Roskilde. Den hyggeligste juleudflugt med hestevogn. Fæld familiens juletræ i skoven. Boligudlejning og selskabslokaler, udlejning af arealer både til jagt, græsning og forskellige arrangementer, oplevelser, firmaarrangementer m.m. Hele året har vi sjove arrangementer for børn og naturglade folk i alle aldre. Har du en idé til et spændende arrangement, men mangler pladsen, indendørs eller udendørs, så ring og tal med os. Vi har prøvet næsten alt før.

 3. Ledreborg Slot
  88 81 26... Vis nummer
  Ledreborg Alle 2 D
  4320 Lejre
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Godskontorets telefontid

  MANDAG
  09:00 - 12:00
  TIRSDAG
  09:00 - 12:00
  ONSDAG
  09:00 - 12:00
  TORSDAG
  09:00 - 12:00
  FREDAG
  09:00 - 12:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Ledreborg Slot - Se profilannonce

  Velkommen til Ledreborg Slot. Ledreborg er et traditionelt gods med landbrug og skovbrug, men med tiden har vi udviklet nye driftsgrene, som gør Ledreborg til en oplevelse for mange, selvom det fortsat er vores hjem. Vi har i mange år lagt omgivelser og lokaler til fx firmafester, teambuildingarrangementer, julearrangementer, bryllupper og mange andre former for fester og events. Desuden har vi gode faciliteter til møder, konferencer mm. Læs mere på hjemmesiden. Vi håber, I vil besøge os en dag.