Se på kort
J W Schurs Vej 18700 Horsens

Schur leverer emballeringsløsninger inden for karton og folier og tilbyder den maskinteknologi, som fuldender emballeringsprocessen. Schur leverer desuden alt inden for mærkningsteknologien og skræddersyr komplette maskinprogrammer til pakning af aviser og reklametryksager. Herudover producerer Schur DropStop®, forhandler Consumer Products (handelsvarer) samt råder over hotel- og konferencefaciliteter.

Sundgårdsvej 738700 Horsens

Adelholm VVS har igennem årerne løst en række forskellige vvs-opgaver for vores lokale skole og fritidsordninger, for områdets erhvervsdrivende, for idrætsforeninger, for de større boligforeninger og for den enkelte husejer. Vi har stået for alt fra varmestyring til badeværelsesrenovering, fra opsætning af nye anlæg til udskiftning af rør og faldstammer. Vi kan således klare både de store udfordringer og de små rutiner. Men uanset opgavens art, så gør vi altid vores yderste for at levere et godt og langtidsholdbart stykke arbejde, som gør vores kunder tilfredse.

Lunavej 1E8700 Horsens

Vi er eksperter i effektiv rustbeskyttelse, og arbejder med nyeste udstyre, og den sidste nye teknologi.

Allegade 298700 Horsens

Hos Nilfisk Salg og Service reparerer vi de fleste kendte fabrikater indenfor støvsugere og industristøvsugere, samt vandsugere. Nilfisk, Electrolux, Volta, Miele, Numatic Industri m.fl. Vi har også salg af nye og brugte støvsugere, samt alt i tilbehør og slanger. Velkommen forbi!

Vejlevej 108700 Horsens

Blå Kors Genbrug har brug for dig, der har ting til overs i hverdagen - og ting til overs for mennesker i misbrug. Når du afleverer dine ting i Blå Kors er det til glæde for mange.

Langballe 68700 Horsens

Guldahl er en elinstallations og kølevirksomhed. Vi leverer totalløsninger inden for el, køleteknik, varmepumper, ventilation, intelligente systemer. Vi er specialister indenfor tæthedsprøvning og termografering af bygninger, lækagesporing og energioptimering.

Elmevej 58740 Brædstrup

Firmaet ligger i Brædstrup og tager også imod kunder fra 8700.

Hos Vinggaards beskæftiger vi os med alt indenfor: Maler, Tømrer, Murer, Havemand.

Serridslevvej 838700 Horsens

Tvingstrup Auto Service i Tvingstrup er et autoværksted, som kan varetage alle former for reparationer og service på alle bilmærker. Vi vil kunne tilbyde dig lokal service og reparation - uanset om din bil er ældre eller nyere - altid til en konkurrencedygtig pris og i henhold til fabrikkens specifikationer. Tvingstrup Auto har tillige Autohjælp og reparation af campingvogne, el-biler, havemaskiner, motorcykler, scootere, trailer, veteranbiler. #nl#

Høegh Guldbergs Gade 408700 Horsens

Majlund Smede- og Maskinfabrik ApS, er certificeret til at fremstille bygningsstål ifølge DS/EN 1090-1. Vi udfører bygningsstål, bygningsbeslag, altaner, ståltrapper, rekværker, gelænder, stålkonstruktioner, drejearbejde, klippearbejde, pladevalsning, co2 svejsning, stålskæring, rustfri A-E, rustfrit stålarbejde, kantpresser.

Høegh Guldbergs Gade 188700 Horsens

K. Westergaard Automobiler er din Lokale bilforhandler i Horsens og omegn. Vi er autoriseret Volvo​,​ Renault​ og Dacia​-forhandler ​med stort værksted. I 2016 er vi kåret som Årets Renault værksted. Vi forhandler nye som brugte biler til både private og erhverv. Vi står parat til at give dig den bedste service og vejledning omkring din bil.

Ane Staunings Vej 58700 Horsens

QB Auto udfører alt slags autoarbejde uden begrænsninger og lægger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau.

Tønningvej 98740 Brædstrup

5 (2)

Firmaet ligger i Brædstrup og tager også imod kunder fra 8700.

​Vi har specialiseret os en del i dieselbiler, herunder tjek af partikelfiltre. Derfor følger vi også kurser omkring test af dieselbiler. Endvidere har vi både mekaniske og elektroniske dieseltestere til at finde data om brændstoftryk, dysere og lignende. Dertil kommer, at vores bilmekaniker naturligvis kan udskifte delene på korrekt vis. Vi har også fået fokus på elbiler, således vores bilmekaniker kan tilbyde fejlfinding i elektronikken og udskifte relevante dele.

Sønderbrogade 36, 2. sal. 18700 Horsens
Bjerrevej 298700 Horsens
Silkeborgvej 316B8700 Horsens
Gotlandsvej 148700 Horsens
Silkeborgvej 1368700 Horsens
Silkeborgvej 1368700 Horsens
Silkeborgvej 1488700 Horsens
Silkeborgvej 1488700 Horsens