Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. HJ Ventilation Service A/S
  78 77 70 05
  Herluf Trolles Vej 34
  5220 Odense SØ
  Vis kort og ruteplan
  HJ Ventilation Service A/S - Se profilannonce

  HJ Ventilation leverer høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris til aftalt tid. HJ Ventilation ejes af Rene Zitz, er landsdækkende og førende inden for installation af ventilationsanlæg. Du sikres ventilationsanlæggets optimale funktion gennem regelmæssige service besøg som udføres efter VENT-ordning. Du sikres endvidere effektiv drift og vedligehold, som mindsker energiforbrug. VENT-ordningen sikrer dig dokumentation af, at anlægget fungerer optimalt.

 2. TF Auto ApS (Mekonomen Autoteknik)
  32 53 37 95
  Søndergade 1 - 3
  2791 Dragør
  Vis kort og ruteplan
  TF Auto ApS (Mekonomen Autoteknik) - Se profilannonce

  Velkommen til TF Auto. Vi køber og sælger personbil & varebiler. Vi er en del af Mekonomen Autotekniks værkstedskæde, som idag er skadinaviens største værkstedskæde, med over 200 værksteder alene i Danmark. Vores værksted har både en mekanisk og en pladeafdeling. Her står vores kompentente mekanikere og pladesmede klar til at servicere din bil.

 3. 48 22 26 00
  Nejedevej 14 Tulstrup
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Service www.mcenter.dk

  Har du brug for et serviceeftersyn af maskiner, olie- og filterskift, ja måske et nyt tændrør? Når storme og orkaner raser så er det altid godt at være klar med friske savkæder og skæreolie.

  www.mcenter.dk
 4. 40 45 81 64
  Allan Møller Iversen Flytkær 4 Ølstrup
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan

  Ringkøbing Entreprenør Service er et mindre firma, der tager sig af alle servicer og reparationer på maskiner indenfor bygge og anlæg, maskinstationer og landbruget. Ligeledes udfører vi også det årlige, lovpligtige eftersyn af maskinen. Med slangepr…

 5. Tømrerfirmaet Villefrance Aps
  28 60 30 35
  Lervejen 1 Svinsager
  8660 Skanderborg
  Vis kort og ruteplan
  Tømrerfirmaet Villefrance Aps - Se profilannonce

  Tømrerfirmaet Villefrance ApS er et lokalt tømrerfirma, som ejes og drives af Peter Villefrance Henriksen. Firmaet udfører mange forskellige opgaver inden for tømrerfaget, som udskiftning af døre og vinduer, tilbygninger, renoveringer og yder service og vedligeholdelse til dit hjem. Firmaet kan også tilbyde totalentreprise og bestræber sig på at yde en god service og tilfredsstille kunderne.

 6. Preben Andersen
  55 37 11 11
  Kværnvej 1
  4760 Vordingborg
  Vis kort og ruteplan

  Rent miljø - Totale Affaldsløsninger. Vort idegrundlag er at vi, i vort regionale område, kan håndtere totale affaldsløsninger inden for fast affald samt udføre transportopgaver inden for vognmandsbranchen." Vi er en moderne transportvirksomhed der b…

 7. Axel Hansen Transport A/S
  59 43 30 99
  Sophienlundsvej 8
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan

  - Rent miljø. Vort idegrundlag er at vi, i vort regionale område, kan håndtere totale affaldsløsninger inden for fast affald." Vi er en moderne transportvirksomhed der beskæftiger sig inden for renovation for kommuner og erhverv, samt al lokal contai…

 8. Energiservice A/S Lygas
  70 22 55 32
  Valhøjs Alle 160
  2610 Rødovre
  Vis kort og ruteplan
  Energiservice A/S Lygas - Se profilannonce

  ENERGISERVICE LYGAS er et af Danmarks største netværk af lokale serviceteknikere. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe dig med lige netop din opvarmningsform og være dem, som kender dit varmeanlæg bedst.

 9. Virum Motor Co. A/S
  45 85 18 51
  Grønnevej 134
  2830 Virum
  Vis kort og ruteplan
  Virum Motor Co. A/S - Se profilannonce

  Virum Motor Co. er Det Grønne Områdes autoriserede forhandler af SKODA og er desuden servicepartner for Volkswagen og SEAT. Disse mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Vi yder bedste service på vores autoriserede værksted, så du altid er sikker på at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Vi har et stort udvalg af attraktive brugte biler til konkurrencedygtige priser.

 10. Roskilde Forsyning A/S
  46 34 78 00
  Betonvej 12
  4000 Roskilde
  Vis kort og ruteplan
  Roskilde Forsyning A/S - Se profilannonce

  Roskilde Forsyning A/S leverer fjernvarme, rent drikkevand og sørger for at rense og aflede spildevand for en stor del af Roskilde Kommunes ca. 82.000 borgere. Læs mere på www.roskilde-forsyning.dk

 11. Meincke's Total-Service A/S
  32 59 83 35
  Hollands Allé 14
  2300 København S
  Vis kort og ruteplan
  Meincke's Total-Service A/S - Se profilannonce

  Meincke´s Total-service lægger vægt på godt samarbejde med lejer/ejere, bestyrelser og administratorer. Vi tilbyder Ejendomsservice, Håndværksservice, Erhvervsrengøring, Vinduespolering, Vedligeholdelse, Renovering, Istandsættelse og Vikarservice. Totalløsninger med sikkerhed, vi udfører ydelser som engangsopgaver samt kontraktopgaver, og fungerer også gerne som vikar.

 12. Dansk Varme Service A/S
  70 10 98 00
  Gefionsvej 7
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan
  Dansk Varme Service A/S - Se profilannonce

  Dansk Varme Service er en ung og moderne virksomhed med mange års erfaring indenfor varme og energi. Med udgangspunkt i kundens behov tilbyder vi energirådgivning, service på oliefyr, naturgas- & træpilleanlæg - udført af et af landets bedste korps af lokale Energiteknikere. Vi har vagtordning og forhandler, olie- & naturgaskedler, oliefyr, tanke, træpillebrændeovne, træpilleanlæg & siloløsninger.

 13. Nordsjællands Festudlejning
  49 21 68 56
  Skibstrupvej 19 Skibstrup
  3140 Ålsgårde
  Vis kort og ruteplan
  Nordsjællands Festudlejning - Se profilannonce

  Bredt sortiment til enhver festlig lejlighed... Nordsjællands Festudlejning har i over 50 år været leverandør til det danske folk, når der skal være fest. Vi sætter en ære i at alt hvad vi leverer er rent og pænt. Vores moderne vaskeanlæg sørger for, at der f.eks. ikke er aflejringer af kalk samt næringssalte på glas og bestik. Klik ind på vores hjemmeside, og se vores liste over samtlige produkter. Har De spørgsmål er De altid velkommen til at kontakte os.

 14. Hvalsø Teltudlejning ApS
  46 40 84 10
  Tjørneager 6
  4330 Hvalsø
  Vis kort og ruteplan
  Hvalsø Teltudlejning ApS - Se profilannonce

  Bliver vi inviteret med til festen, er vi altid de første der kommer og altid de sidste der går... Hvalsø Teltudlejning har telte og festløsninger fra 30 til 3000 pers. Vi har viljen og kreativiteten. Brug os som totalleverandør, ring kun 1 gang. Vi arbejder ikke med begrænsninger, men med løsninger!

 15. Lars Lundsgaard
  49 21 68 68
  Belvederevej 35 C
  3000 Helsingør
  Vis kort og ruteplan
  Lars Lundsgaard - Se profilannonce

  Aut. El-installatør Lars Lundsgaard er beliggende i Helsingør, Nordsjælland. Vi løser alle typer installationsopgaver for erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og private. Som kunde hos os kan du forvente en hurtig og effektiv service uanset opgavens omfang. Vores kompetenceområder dækker el-installationer, salg og reparation af hårde hvidevarer, tele-/datainstallation, intelligente bygningsinstallationer samt styring og regulering m.m. Se mere på vores hjemmeside..

 16. Keld Hansen Bil A/S
  47 31 05 10
  Korshøj 4
  3600 Frederikssund
  Vis kort og ruteplan
  Keld Hansen Bil A/S - Se profilannonce

  Keld Hansen Bil A/S er et moderne bilhus med alt hvad der kræves af faciliteter for, at kunne betjene erhvervskunder såvel som privatkunder. Vi tilbyder dig en oplevelse som vi gerne selv ville have den; Gammeldags service, nytænkning, ordentlig kvalitet, fleksibilitet, og et personale der ikke er ligeglade! Vores værksted har godt ry for grundighed, og entusiasme - plus vores fornuftige lånebil- ordning. Hos os finder du attraktive biler, nye såvel som brugte.

 17. Sydkystens-El A/S
  49 13 27 73
  Mørdrupvej 32
  3060 Espergærde
  Vis kort og ruteplan
  Sydkystens-El A/S - Se profilannonce

  Hos Sydkystens El prioriterer vi vores mange private kunder særdeles højt, og du kan altid forvente, at vi er interesseret i at fastholde og udbygge denne gren, vi udføre dine opgaver - store eller små.

 18. Thaning VVS og Kloak ApS
  70 25 88 18
  Sverkilstrup Byvej 6
  3390 Hundested
  Vis kort og ruteplan
  Thaning VVS og Kloak ApS - Se profilannonce

  God service og høj faglig kvalitet, Det er kendetegnet for Thaning Hansen VVS & Kloak. Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid med høj kvalitet for øje. Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi finder den optimale løsning til netop dit behov.

 19. Frederiks Smede & VVS A/S
  87 26 25 00
  Nyrupvej 2 B Frederiks
  7470 Karup J
  Vis kort og ruteplan

  Frederiks Smede og VVS A/S er et solidt firma, med en dygtig og trofast medarbejderstab. Stationær adresse på Nyrupvej 2B, Frederiks, 7470 Karup J. Vi er aut. VVS-installatør og udfører alle former for VVS-arbejde og stålkonstruktioner. Som selvstænd…

 20. Danheat A/S
  97 42 30 99
  Niels Ebbesens Vej 9
  7500 Holstebro
  Vis kort og ruteplan

  DANHEAT A/S er en producerende virksomhed med hovedvægten lagt på fremstilling af varmluftaggregater, krydsvekslere, vandcalorifærer og oliebrændere for både rumopvarmning og tørringsprocessor. Desuden bl.a. salg af procesbrændere, skorstene og fyrin…

 21. Suhrs Autogenbrug
  32 59 42 00
  Prags Boulevard 92 - 94
  2300 København S
  Vis kort og ruteplan
  Suhrs Autogenbrug - Se profilannonce

  Suhr's Autogenbrug er et seriøst og velrenommeret firma, der har været over 35 år i branchen. Suhrs Autogenbrug køber, sælger og reparerer brugte biler tager biler ind til miljøbehandling og eventuel ophug i henhold til lovgivningen. Vi sælger brugte reservedele til biler. Vi tager gerne vores kunder med ud på vores 5.200 m2 store lager, så kunderne selv kan udvælge reservedelene.

 22. Juelsminde VVS & Blik ApS
  75 69 44 99
  Klakringvej 43 B Klakring
  7130 Juelsminde
  Vis kort og ruteplan

  Vi er en godkendt kvalitetssikrings virksomhed og beskæftiger os med vand varme, sanitet, alternativ varme, naturgas, gasservice og udfører nybyggeri, renoveringer/ombygninger, vedligeholdelse samt reperationer. Vi er kåret som årets Gazellevirksomhe…

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 771
 7. Næste