Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. RE//VISION
  38 80 20 15 Vis nummer
  Firmaet ligger i Brønshøj og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan
  RE//VISION - Se profilannonce

  RE//VISION har eksisteret siden 1984 og har i alle årene primært beskæftiget os med mindre virksomheder. Vi ser ikke os selv vigtigere end enhver god håndværker, og vi har det grundsyn at gøre regnskabet til et stykke værktøj for virksomhedens indehaver. Så enkelt som muligt.

 2. Broernes Revision
  33 32 00 00 Vis nummer
  Firmaet ligger i København Sv og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan

  Broernes Revision er etableret af Morten Rosenqvist, der er registreret revisor og har mere end 25 års erfaring med regnskaber og revision for aktie- og anpartsselskaber samt private virksomheder.

 3. Peter Deiborg
  35 35 44 55 Vis nummer
  Firmaet ligger i København Ø og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan
  Peter Deiborg - Se profilannonce

  Med mere end 10 års erfaring i branchen er vi altid klar til at løse lige præcis Deres opgave- stor som lille. Da vi er et mindre firma, bliver der lagt megen vægt på personlig kontakt med vores kunder. Ring eller skriv og hør nærmere.

 4. Baker Tilly
  33 45 10 00 Vis nummer
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan
  Baker Tilly - Se profilannonce

  Baker Tilly er repræsenteret i København og Odense, men som ét samlet firma. Det betyder, at du altid får den bedste person til opgaven. Det mener vi er god service.

 5. Redmark
  39 16 36 36 Vis nummer
  Firmaet ligger i Frederiksberg og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan
  Redmark - Se profilannonce

  Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 230 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder. Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning - baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder.

 6. Mortang Advokater
  45 76 62 00 Vis nummer
  Firmaet ligger i Hørsholm og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  09:00 - 16:00
  TIRSDAG
  09:00 - 16:00
  ONSDAG
  09:00 - 16:00
  TORSDAG
  09:00 - 16:00
  FREDAG
  09:00 - 15:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mortang Advokater - Se profilannonce

  Mortang Advokater tilbyder på grundlag af faglig indsigt og erfaring engageret rådgivning og juridisk ekspertise med baggrund i klienternes individuelle behov. Advokatvirksomheden varetager såvel private som erhvervsklienters interesser med hensyn til rådgivning, førelse af retssager og mediation (konfliktløsning). Service er det overordnede element i forhold til klienterne og udgør sammen med den uafhængige rådgivning grundpillen i virksomheden.

 7. Advokaterne Mølck & Larsen
  32 50 55 60 Vis nummer
  Firmaet ligger i Kastrup og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan
  Advokaterne Mølck & Larsen - Se profilannonce

  Advokatfirmaets arbejdsområder afspejler - naturligvis - vores kunders behov. Vores kunder er både privatpersoner, mindre virksomheder og foreninger. Vi har solid erfaring med dødsbobehandling, ejendomshandel og straffesager. Ligeledes varetager vi arveret, erhvervsrådgivning, familieret, lejeret og civile retssager. Såfremt dette ikke omfatter den sag eller det spørgsmål, du har, skal du ikke tøve med at kontakte os - vi skal nok sørge for, at du får den bedste rådgivning.

 8. ADVODAN København K.
  70 30 10 06 Vis nummer
  Firmaet ligger i København K og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan

  ADVODAN København rådgiver virksomheder og private i hele hovedstadsområdet. Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. De…

 9. Advokat Christian G. Carlsen
  33 32 09 43 Vis nummer
  Firmaet ligger i Herlev og tager også imod kunder fra Nordhavn.
  Vis kort og ruteplan
  Advokat Christian G. Carlsen - Se profilannonce

  Jeg beskæfter mig hovedsageligt med dødsbobehandling, skiftesager, testamenter, ægtepagter, familieret, købsrådgivning, tinglysning. Kontakt mig for yderligere information.