Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. H. J. Hansen Genvindingsindustri A/S
  63 10 91 00
  Firmaet ligger i Odense C og tager også imod kunder fra 4900 Nakskov.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Skrot www.hjhansen.dk/default.asp…

  Som en af Nordens mest moderne genvindingsvirksomheder tilbyder vi en skrædder-syet, miljørigtig genvindingsløsning som bedst opfylder din virksomheds behov. Med vores service kan du trygt koncentrere dig om din egen kerneforretning. H.J.Hansen Genv…

  http://www.hjhansen.dk/default.aspx?…
 2. H. J. Hansen Nykøbing
  54 43 91 10
  Firmaet ligger i Nykøbing F og tager også imod kunder fra 4900 Nakskov.
  Vis kort og ruteplan

  FÅ PENGE FOR DIT SKROT - H.J.Hansen modtager jern-, metal- og elektronikskrot samt miljøproblematisk skrot, plast og dæk fra både private og erhverv. Er du i tvivl om dit skrot så kontakt os så vi kan rådgive om løsninger og miljøspørgsmål.

 3. Marius Pedersen A/S
  54 60 10 78
  Firmaet ligger i Sakskøbing og tager også imod kunder fra 4900 Nakskov.
  Vis kort og ruteplan
  Marius Pedersen A/S - Se profilannonce

  Marius Pedersen A/S er førende inden for affalds- og ressourceindustrien. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, transport, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Vi betragter affald som en ressource og arbejder til stadighed på at maksimere andelen af affald til genanvendelse og på at minimere andelen af affald, der skal bortskaffes. Koncernen har afdelinger i ind- og udland og beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere.