Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Bork-Hemmet Smede og VVS ApS
  75 28 00 26
  Firmaet ligger i Hemmet og tager også imod kunder fra Hee.
  Vis kort og ruteplan
  Bork-Hemmet Smede og VVS ApS - Se profilannonce

  Bork-Hemmet Smede & VVS laver alt indenfor VVS arbejde, smedearbejde, diamantboring, gelænderer, jordvarme, alternativ energi, solvarme, stokerfyr, ståltrapper og havemaskiner. Vi sætter en ære i at vores arbejde altid afleveres til rette tid og med kvaliteten i top. Vor service inkluderer også reparation og salg af havemaskiner samt reparation og salg af landbrugsmaskiner.

 2. Hee Smede- & Maskinforretning ApS
  97 33 51 66
  Hovervej 53 Hee
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan
  Hee Smede- & Maskinforretning ApS - Se profilannonce

  I Hee Smede- & Maskinforretning ApS beskæftiger vi os med alt lige fra almindeligt VVS- og smedearbejde til fremstilling af større stålkonstruktioner og forhandling af landsbrugsmaskiner. Med certificerede medarbejdere indenfor både gas- og oliefyrsservice udfører vi desuden både installationer, reparationer og eftersyn på disse områder. På vores hjemmeside kan du læse om vores firma, og hvad vi beskæftiger os med. Kontakt os for mere information.

 3. Stokholm Maskinfabrik ApS
  97 83 60 22
  Firmaet ligger i Lemvig og tager også imod kunder fra Hee.
  Vis kort og ruteplan
  Stokholm Maskinfabrik ApS - Se profilannonce

  Høj kvalitet og præscision har altid været formålet med Niels Stokholm's arbejdsindsats. Derfor er Stokholm Maskinfabrik ApS er nu underleverandør til større og mindre virksomheder inden for dansk og udenlandsk industri som ønsker præcision, kvalitet og levering til tiden. Med højteknologisk præcisionsudstyr og erfarne, faguddannede medarbejdere har vi et sikkert grundlag for en alsidig produktion af præcisionsbearbejdede emner til en lang række brancher.