Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Bork-Hemmet Smede og VVS ApS
  75 28 00... Vis nummer
  Firmaet ligger i Hemmet og tager også imod kunder fra Hee.
  Vis kort og ruteplan
  Bork-Hemmet Smede og VVS ApS - Se profilannonce

  Bork-Hemmet Smede & VVS laver alt indenfor VVS arbejde, smedearbejde, diamantboring, gelænderer, jordvarme, alternativ energi, solvarme, stokerfyr, ståltrapper og havemaskiner. Vi sætter en ære i at vores arbejde altid afleveres til rette tid og med kvaliteten i top. Vor service inkluderer også reparation og salg af havemaskiner samt reparation og salg af landbrugsmaskiner.

 2. Røn Petersen ApS
  86 62 06... Vis nummer
  Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra Hee.
  Vis kort og ruteplan
  smede

  Med mange års erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv en optimal løsning i forbindelse med alle typer smedeopgaver.

  Læs mere her
 3. Hee Smede- & Maskinforretning ApS
  97 33 51... Vis nummer
  Hovervej 53 Hee
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan
  Hee Smede- & Maskinforretning ApS - Se profilannonce

  I Hee Smede- & Maskinforretning ApS beskæftiger vi os med alt lige fra almindeligt VVS- og smedearbejde til fremstilling af større stålkonstruktioner og forhandling af landsbrugsmaskiner. Med certificerede medarbejdere indenfor både gas- og oliefyrsservice udfører vi desuden både installationer, reparationer og eftersyn på disse områder. På vores hjemmeside kan du læse om vores firma, og hvad vi beskæftiger os med. Kontakt os for mere information.

 4. Stokholm Maskinfabrik ApS
  97 83 60... Vis nummer
  Firmaet ligger i Lemvig og tager også imod kunder fra Hee.
  Vis kort og ruteplan
  Stokholm Maskinfabrik ApS - Se profilannonce

  Høj kvalitet og præscision har altid været formålet med Niels Stokholm's arbejdsindsats. Derfor er Stokholm Maskinfabrik ApS er nu underleverandør til større og mindre virksomheder inden for dansk og udenlandsk industri som ønsker præcision, kvalitet og levering til tiden. Med højteknologisk præcisionsudstyr og erfarne, faguddannede medarbejdere har vi et sikkert grundlag for en alsidig produktion af præcisionsbearbejdede emner til en lang række brancher.