Se på kort
Norupvej 428830 Tjele

Peter Hoe Ejendomme er et ejendomsmæglerfirma med speciale indenfor salg og vurdering af ejendomme i naturskønne omgivelser. Vi er uafhængige mæglere uden økonomisk tilskud fra banker, realkredit og forsikring. Vi arbejder kun på at sælge og vurdere ejendomme. Derfor har vi ingen interesse i at påvirke en købers valg af ydelser i forbindelse med boligkøb.

Birkesøvej 117850 Stoholm Jyll

Firmaet ligger i Stoholm Jyll og tager også imod kunder fra 8830.

Vi er et alsidigt tømrerfirma, som tilbyder alt indenfor tømrer og snedkerarbejde.

Jens Juuls Vej 88260 Viby J

Firmaet ligger i Viby J og tager også imod kunder fra 8830.

Eftersom jeg er uddannet tømrer og med mange års erfaring som gulvlægger giver det god mening for mig i mit lille firma, at kombinere tømrerfaget og gulvlægning under samme tag. Vi udfører alt indenfor gulvarbejde, samt mindre tømreropgaver. Men der bliver skam ikke sagt nej til større opgaver, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere.

Herredsvejen 579632 Møldrup

Firmaet ligger i Møldrup og tager også imod kunder fra 8830.

Peters Bygningsservice er en moderne byggevirksomhed med den nødvendige erfaring til at levere arbejde af høj kvalitet. Vi beskæftiger os med alle former for tømrer og snedkerarbejde. Derudover er vi leveringsdygtige i alt inden for hegn. Bruger du Peters Bygningsservice er du sikker på kvalitetsarbejde og venlig betjening. Vi kører overalt efter opgaverne. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave.

Bavnehøjvej 268830 Tjele
Lindum Søvej 158830 Tjele
Hulbækvej 288830 Tjele