Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Tønder Stenhuggeri
  74 72 14 08
  Ribelandevej 49
  6270 Tønder
  Find vej

  35 års erfaring indenfor forarbejdning af natursten. Vi laver gravsten, granitbordplader til køkken/bad. Vi restaurerer/nyhugger i sandsten, granitmarmor til slotte, kirker, herregårde.

 2. 40 17 53 48
  Hostrupvej 8 Jejsing
  6270 Tønder
  Find vej

  Vi ønsker kort og godt at fremstå som et kvalitetsbevidst vognmandsfirma. Vi leverer transport til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Ring til os for et uforpligtende tilbud på: 40 17 53…

 3. Harm Mammen & Sønner A/S
  74 67 27 90
  Firmaet ligger i Padborg og tager også imod kunder fra 6270 Tønder.
  Find vej
  Harm Mammen & Sønner A/S - Se profilannonce

  Harm Mammen & Sønner er et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver indenfor renovation, containerservice, genbrug, entreprenørvirksomhed, transport m.m. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

 4. H. J. Hansen Genvindingsindustri A/S
  63 10 91 00
  Firmaet ligger i Odense C og tager også imod kunder fra 6270 Tønder.
  Find vej
  H. J. Hansen Genvindingsindustri A/S - Se profilannonce

  H.J.Hansen Genvindingsindustri A/S arbejder hovedsageligt med jern-, metal- og elektronikskrot samt miljøproblematisk skrot, plast og dæk. Vi genvinder jern, metal, elektronik, beton og biler samt rådgiver om løsninger og miljøspørgsmål.

 5. Kjelkvist A/S
  74 73 40 40
  Nordre Landevej 39
  6270 Tønder
  Find vej
  Kjelkvist A/S - Se profilannonce

  Det rigtige arbejde til den rigtige pris. Vi er en alsidig virksomhed som udfører alt arbejde indenfor: Kloakering - Udgravninger - Beton skæring - Beton opbrydning - Belægningssten - Parkeringspladser , Anlægsgartneri og vognmandskørsel. Vi har samdig en stor fliseudstilling på adressen - kig ind og lad os give dig en pris på dit kommende projekt.