Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Kildeskolen
  38 79 01 40
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan
  Skoler www.kildeskolen.dk

  På Kildeskolen er undervisningen opdelt i individuel og fælles undervisning.

  www.kildeskolen.dk
 2. Fiskebæk Naturskole
  44 95 08 95
  Frederiksborgvej 103 A
  3500 Værløse
  Vis kort og ruteplan
  Fiskebæk Naturskole - Se profilannonce

  Fiskebæk Naturskole er et gratis naturfagligt formidlingstilbud til alle lærere på folkeskoler i Herlev, Furesø, Ballerup og Gladsaxe kommune. Når man er på naturlejrskole foregår ALT udendørs i døgnets 24 timer. Ring til os eller klik ind på vores hjemmeside for yderligere information.

 3. Storkøbenhavns Symaskinecenter
  43 44 45 15
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan

  Storkøbenhavns Symaskinecenter er en familievirksomhed, grundlagt i starten af 1967. Det blev hurtigt en tradition at give en grundig vejledning før køb, fulgt op af sikkerhed for en hurtig reparation på eget værksted, hvis uheldet er ude. Vi tilbyde…

 4. Metalskolen Jørlunde
  47 39 01 00
  Firmaet ligger i Slangerup og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan
  Metalskolen Jørlunde - Se profilannonce

  Metalskolen Jørlunde er beliggende i naturskønne omgivelser i nærheden af Slangerup. Det fornuftige valg til undervisning, konferencer, møder samt alle former for faglige og sociale arrangementer. Alt sammen leveret af erfarne ildsjæle i optimale rammer. Vi er Dansk Metals kursus og konferencecenter siden 1968.

 5. 44 95 44 99
  Skovbakken 126
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan

  Solgaven er et specielt bo- og dagtilbud for ældre blinde og svagsynede. Vores fokus er tryghed og aktivitet for den enkelte borger og størst mulig livskvalitet, trods synshandicap. Personalet er specialuddannet til at guide og assistere blinde og sv…