Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 44 34 62 00
  Stavnsholtvej 29 - 31
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan
  Skoler www.mks.dk

  Marie Kruses Skole er en skole, der har et højt fagligt niveau i alle fag fra børnehaveklasse til 3.g. Ved faglighed forstås både det at lære noget om noget, og det at lære at lære. Læs mere på vores hjemmeside.

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Kildeskolen
  38 79 01 40
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan
  Skoler www.kildeskolen.dk

  På Kildeskolen er undervisningen opdelt i individuel og fælles undervisning.

  www.kildeskolen.dk
 3. 44 95 44 99
  Skovbakken 126
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan

  Solgaven i Farum er et specialplejehjem og dagcenter for blinde og svagtseende. Vi har i denne præsentation af Solgaven valgt at bruge ordet plejehjem, selv om vi godt ved, at det ikke hedder plejehjem mere, men botilbud til ældre med plejebehov.

 4. 44 95 08 95
  Frederiksborgvej 103 A
  3500 Værløse
  Vis kort og ruteplan

  Fiskebæk Naturskole er et gratis naturfagligt formidlingstilbud til alle lærere på folkeskoler i Herlev, Furesø, Ballerup og Gladsaxe kommune. Når man er på naturlejrskole foregår ALT udendørs i døgnets 24 timer. Ring til os eller klik ind på vores h…

 5. Metalskolen Jørlunde
  47 39 01 00
  Firmaet ligger i Slangerup og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan
  Metalskolen Jørlunde - Se profilannonce

  Metalskolen Jørlunde er beliggende i naturskønne omgivelser i nærheden af Slangerup. Det fornuftige valg til undervisning, konferencer, møder samt alle former for faglige og sociale arrangementer. Alt sammen leveret af erfarne ildsjæle i optimale rammer. Vi er Dansk Metals kursus og konferencecenter siden 1968.

 6. Storkøbenhavns Symaskinecenter
  43 44 45 15
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan

  Storkøbenhavns Symaskinecenter er en familievirksomhed, grundlagt i starten af 1967. Det blev hurtigt en tradition at give en grundig vejledning før køb, fulgt op af sikkerhed for en hurtig reparation på eget værksted, hvis uheldet er ude. Vi tilbyde…