Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

 1. 59 43 43 06
  Spånnebæk 19 B
  4300 Holbæk
  Find vej

  Forlang PAVA Produkter - og du overlader din bil i gode hænder. Ring og bestil tid for en gratis kontrol af din bils rustbeskyttelse. PAVA Produkter har 35 års erfaring i rustbeskyttelsesmidler, og er således blandt de ældste i branchen. Mandskabet p…

 2. 59 44 74 84
  Spånnebæk 22
  4300 Holbæk
  Find vej

  Hos Holbæk Motor Service er alsidighed, kvalitet og god service et kendetegn, der har slået igennem. Vi lægger stor vægt på service, og alle vores maskiner er opstartet, inden de forlader butikken.

 3. Pava Produkter A/S
  98 38 05 00
  Firmaet ligger i Svenstrup J og tager også imod kunder fra Holbæk.
  Find vej
  Pava Produkter A/S - Se profilannonce

  PAVA PRODUKTER MOD RUST er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelsesmidler i biler. Rustbeskyttelse finder sted i de mange PAVA-Centre, der er fordelt over hele landet, og hvor selve behandlingen foretages af specialuddannet personale. Når bilen indleveres til rustbeskyttelse på et PAVA-Center, kan der vælges mellem flere standard behandlingstyper. Derudover kan man selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

 4. Din Bilpartner ApS
  65 65 50 00
  Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Holbæk.
  Find vej
  Din Bilpartner ApS - Se profilannonce

  Din Bilpartner er en værkstedskæde, som tilbyder optimal tryghed og reparation af alle bilmærker. Vi arbejder konstant på at blive endnu bedre - til størst mulig fordel for vore værkstedskunder. God kundeservice er en væsentlig del af Din Bilpartner, og vi bestræber os på at yde en god og hurtig service. Din lokale Din Bilpartner, er altid klar med rådgivning, svar på spørgsmål og gode tilbud. Din garanti for godt håndværk!