Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 56 65 48 10
  Brogade 7,
  4600 Køge
  Vis kort og ruteplan
  vin www.hjhansen-vin.dk/

  Vinspecialisten/ H.J. Hansen Vin - et stærkt netværk af specialbutikker over hele landet. Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af næsten 50 selvstændige specialvinhandlere, der, dels har adskillige års erfaring inden for branchen, dels har go…

  www.hjhansen-vin.dk
 2. 56 65 80 80
  Havnen 21
  4600 Køge
  Vis kort og ruteplan

  Vi tilbyder smagsoplevelser for alle sanserne, i vores hyggelige lokaler. Vores retter er tilberedt af friske lækre råvarer og udvalget er stort. Vi glæder os til at se Jer!

 3. SPAR
  57 52 73 48
  Hovedgaden 12
  4140 Borup
  Vis kort og ruteplan
  SPAR - Se profilannonce

  I EUROSPAR finder du en bred vifte af gode indkøbsmuligheder hver gang du handler. Vi tilbyder altid frisk frugt og grønt, fersk kød, fisk og fjerkræ. Derudover har vi altid godt bagerbrød. Vores vinafdeling har altid et varieret udvalg bl.a. fra GOBIvin. Du kan købe tog og buskort i vores kiosk - hvor du også kan afhente og sende pakker med GLS.

 4. OK Plus Slimminge ApS
  56 87 91 11
  Ringstedvej 669
  4100 Ringsted
  Vis kort og ruteplan

  OK Plus er conveniencebutikken for lokale og rejsende, der tilbyder et varieret udvalg af to go produkter, kioskvarer, underholdning, oplevelsesgaver og services. Vi sælger convenience ud fra devisen: Vi gør det nemt.