Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Marius Pedersen A/S, Division Special Affald
  32 96 69 00
  T-Vej 4
  2300 København S
  Vis kort og ruteplan
  Marius Pedersen A/S, Division Special Affald - Se profilannonce

  Sikker håndtering af miljøfarligt affald. Division Special Affald er specialister i håndtering af miljøfarligt affald. Aktiviteterne er landsdækkende og omfatter indsamling, transport, omlastning samt afsætning af farligt affald fra erhverv, industri, offentlige institutioner samt kommunale genbrugspladser.

 2. A. Sømod A/S
  39 56 19 30
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan
  Vognmandsforretninger www.sømod.nu

  Vi kører med deres gods, som var det vores eget" Vi løser et væld af meget krævende transportopgaver - også de mere specielle, som kun er mulige at løse med gode, stabile og erfarne medarbejdere med alsidige kvalifikationer. Maskinflytning - Sværtra…

  www.sømod.nu
 3. Dansk Transport og Logistik (DTL)
  70 15 95 00
  Grønningen 17, st.
  1270 København K
  Vis kort og ruteplan

  Dansk Transport og Logistik, DTL, er brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL taler medlemmernes politiske sager lokalt, nationalt og i EU og hjælper medlemmerne med alt lige fra lovgivning til konkrete opgaver ude i vi…

 4. Marius Pedersen A/S
  70 13 40 40
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan
  Marius Pedersen A/S - Se profilannonce

  Marius Pedersen A/S er førende inden for affalds- og ressourceindustrien. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, transport, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Vi betragter affald som en ressource og arbejder til stadighed på at maksimere andelen af affald til genanvendelse og på at minimere andelen af affald, der skal bortskaffes. Koncernen har afdelinger i ind- og udland og beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere.

 5. 75 82 03 55
  Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  Vores lastvognskraner fra 25 - 185 t/m kan løfte og transportere alle typer pavilloner, skurvogne og værktøjscontainere. Herudover har vi stor erfaring med båd- og maskintransporter. Med kranernes rækkevidde på indtil 32 m. udføres også mange forskel…

 6. Preben O. Nielsen A/S
  44 97 43 18
  Firmaet ligger i Ballerup og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Vognmandsforretninger www.prebenonielsen.dk

  Vi er et vognmandsfirma med 15 biler, og har været i branchen siden 1989. Vi er meget alsidige og står altid klar til at tage nye udfordringer op, store som små opgaver. Vores chauffører er dygtige og rutinerede, og yder altid deres bedste. Vi har s…

  Læs mere
 7. Blue Water Shipping A/S
  79 13 41 44
  Firmaet ligger i Esbjerg og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  Blue Water er et internationalt all-round shipping, transport og speditionsfirma med fragtløsninger per skib, fly, bil, bane worldwide. Danskejet med hovedkontor i Esbjerg og 62 kontorer i 26 lande.

 8. Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik
  33 77 47 27
  H.C. Andersens Boulevard 18
  1553 København V
  Vis kort og ruteplan
  Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik - Se profilannonce

  Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik er branchens førende arbejdsgiverforening med omring 900 medlemsvirksomheder, der tilsammen beskæftiger ca. 30.000 medarbejdere og har en samlet lønsum på 8.1 milliarder kroner. ATL er en del af DI. ATL's kerneforretningsområder er at sikre dig de mest optimale rammebetingelser for driften af din virksomhed. Vi har fokus på: Overenskomster, branchemæssige rammebetingelser, personalejura, arbejdsmiljø og uddannelse.

 9. Flyttemand Olsen
  33 31 18 00
  Jesper Brochmands Gade 9
  2200 København N
  Vis kort og ruteplan

  Flyttemand Olsen byder velkommen til flytninger af enhver art, samt slutrengøring. Vi er en familieejet virksomhed, og blev startet op af Johnny Olsens forældre Anni og Bent Olsen i 1970.

 10. JC Nedrivning A/S
  35 82 71 00
  Hejrevej 5
  2400 København NV
  Vis kort og ruteplan
  JC Nedrivning A/S - Se profilannonce

  JC Nedrivning A/S udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse for både det private og virksomheder og til såvel parcelhuset som i forbindelse med bolig- og nybyggeri. Er der behov for en speciel løsning, står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer til bygherren. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder, der passer til netop dine ønsker!

 11. Blue Water Shipping A/S
  79 13 50 00
  Firmaet ligger i Greve og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  Blue Water er et internationalt all-round shipping, transport og speditionsfirma med fragtløsninger per skib, fly, bil, bane worldwide. Danskejet med hovedkontor i Esbjerg og 62 kontorer i 26 lande.

 12. Gundermanns Eftf. A/S
  36 72 73 74
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan
  Gundermanns Eftf. A/S - Se profilannonce

  Gundermann's flytteforretning blev grundlagt i 1885. Vi er en velrenommeret flytteforretning og har i mere end 100 år udført utallige betroede flytteopgaver for vore kunder. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at en flytning foregår smertefrit og helt uden gene for de involverede.

 13. HC Container A/S
  44 48 10 17
  Firmaet ligger i Værløse og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  HC Container A/S er specialister på området når det gælder affaldssortering. Vi har i dag et godt serviceteam af medarbejdere, der står parat til at yde den gode og høje service, HC Container A/S er kendte for.

 14. Flytteforretningen Nordflyt
  70 89 86 81
  Firmaet ligger i Frederiksværk og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan
  Flytteforretningen Nordflyt - Se profilannonce

  NORDFLYT - NORDSJÆLLANDS FLYTTEFORRETNING udfører alle former for flytning af private hjem lige fra store villaer til små lejligheder sikkert og med bedste service. Vi flytter i hele landet og til absolut konkurrencedygtige priser. Med 20 års flytteerfaring kan vi tilbyde: Udarbejdelse af uforbindende pristilbud - Lån af flyttekasser - Møbelopbevaring mm. Ved flytning med Nordflyt udarbejdes altid skriftlig bekræftelse således at De trygt og sikkert kan benytte os. Vi holder, hvad vi lover!

 15. 88 81 22 02
  Ellebjergvej 39
  2450 København SV
  Vis kort og ruteplan

  Vi er en mellemstor flytteforretning, der med et dynamisk team af medarbejdere løser alle typer af flytte-, og opbevaringsopgaver. Med vores store vognpark, der består af både møbelbusser, liftvogne, kassevogne, møbellift m.m. er vi i stand til at kl…

 16. Nedrivningsaktieselskabet J Jensen A/S
  48 25 35 35
  Firmaet ligger i Lynge og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  Et samarbejde med J. Jensen A/S er et samarbejde med fokus på miljøet. Miljøcertificering og miljøomtanke er omdrejningspunkter i vores hverdag, ligesom et både godt og sikkert arbejdsmiljø er af afgørende vigtighed for os. Fra udelukkende at have be…

 17. Kenneth Wittrog
  78 77 92 31
  Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  Vognmandsforretning med speciale i bådtransport samt søsætning og optagning. Desuden udføres alle former for kranløfteopgaver samt transport af skurvogne og skibscontainere.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 13
 7. Næste