Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Andresen's Vvs A/S
  75 52 06... Vis nummer
  Smedegade 3
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan

  Vi udfører alle former for vvs-opgaver hos private og virksomheder. Vi løser blandt andet opgaver inden for fjernvarme/gas, modernisering af badeværelser, køkkener, badeværelser, VVS og blikarbejde i forbindelse med tagarbejde. Er du interesseret i y…

 2. B. Lyhne VVS ApS
  75 50 13... Vis nummer
  Sjællandsvej 20
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  VVS

  57 år gammelt VVS-firma, hvor kvalitet, effektivitet og tillid til en fornuftig pris, er firmaets motto. Vi udfører alt inden for vand, varme, sanitet, blikkenslagerarbejde og ventilation. Vi servicerer lige fra fru Hansen til større faste virksomhe…

  Læs mere på hjemmesiden
 3. Jens Kristiansen VVS A/S
  75 52 11... Vis nummer
  Værkstedsvej 13
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan
  Jens Kristiansen VVS A/S - Se profilannonce

  Firmaet Jens Kristiansen VVS er en Kolding virksomhed, som har specialiseret sig i renoveringer, forsikringsskader og ejendomsservice inden for alt VVS i hele Kolding området. Vi har mange års erfaringer i Kolding, og ved alt hvad der er relevant, hvad enten det angår nybyggeri, renoveringer og lovgivning.

 4. 88 81 28... Vis nummer
  Tøndervej 84
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan

  Brdr. Clement sætter dine ønsker højest og vejleder professionelt og yder vores allerbedste for, at kvalitet og pris lever op til vores kunders forventninger. Vi beskæftiger os med alt inden for sanitet, vand, varme, afløb og blikkenslagerarbejde. Vi…

 5. Krenk VVS Aktieselskab
  75 50 33... Vis nummer
  Esbjergvej 14
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan
  Krenk VVS Aktieselskab - Se profilannonce

  Koldings ældste vvs-forretning udfører opgaver indenfor varme, ventilation, sanitet, solvarme, jordvarme og blikkenslagerarbejde. Vi løser både små og store opgaver for private, boligforeninger, industrivirksomheder og offentlige virksomheder. Med vores ekspertise kan du være sikker på en god leveringstid. Tag endelig kontakt til os så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Vi er altid interesserede i at høre omkring dit kommende projekt.

 6. Smeko ApS Smede og Stålmontering
  75 50 91... Vis nummer
  Vejstruprød Landevej 8
  6093 Sjølund
  Vis kort og ruteplan
  Smeko ApS Smede og Stålmontering - Se profilannonce

  Vi udfører alle former for smede- og maskinarbejde. Fra vanskellige svejse- og monteringsopgaver til udformning af rækværk, trapper og altaner i unikt design. Vi lægger vægt på at give en grundig rådgivning om materialer og design, så du får et produkt, der passer til omgivelserne og holder i mange år.

 7. Energiservice A/S Lygas
  70 22 55... Vis nummer
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Kolding.
  Vis kort og ruteplan
  Energiservice A/S Lygas - Se profilannonce

  ENERGISERVICE LYGAS er et af Danmarks største netværk af lokale serviceteknikere. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe dig med lige netop din opvarmningsform og være dem, som kender dit varmeanlæg bedst.

 8. Erritsø Blikkenslageren ApS
  20 64 38... Vis nummer
  Firmaet ligger i Fredericia og tager også imod kunder fra Kolding.
  Vis kort og ruteplan

  Hos Erritsø-blikkenslageren har vi 35 års erfaring indenfor alle former for Ventilations- og blikkenslagerarbejde, samt alle former for tyndplade smedearbejde, så vi klarer både store og små opgaver.