Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hybel VVS ApS
  62 21 01... Vis nummer
  Nordre Ringvej 121
  5700 Svendborg
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  VVS installatører

  Målsætningen for Hybel VVS er at fremstå som en kvalitetsbevidst VVS installatørvirksomhed, der kan udføre alle slags opgaver indenfor VVS og blikkenslager-faget. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at over…

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Pilegaard-Henriksen A/S
  63 16 76... Vis nummer
  Cikorievej 4
  5220 Odense SØ
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 07:00 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  07:00 - 16:00
  TIRSDAG
  07:00 - 16:00
  ONSDAG
  07:00 - 16:00
  TORSDAG
  07:00 - 16:00
  FREDAG
  07:00 - 14:30
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mere information

  Døgnvagt

  VVS

  VVS-teknisk, tag- & facadebeklædning er nogle af de specialer, der har kendetegnet firmaet, og derudover udfører vi traditionelt VVS- og blikkenslagerarbejde i både entrepriseform og som service.

  Læs mere her
 3. Kellmann's VVS & Blik ApS
  74 41 69... Vis nummer
  Kirke Hørupvej 17 Kirke Hørup
  6470 Sydals
  Vis kort og ruteplan
  Kellmann's VVS & Blik ApS - Se profilannonce

  Frank Kellmann etablerede firmaet i 1998 efter han havde afsluttet GVS-mesteruddannelsen. Virksomheden har foruden Frank, 6 faglærte VVS montører, hvor af 2 også er uddannet blikkenslager, der er 2 lærlinge og en kontorassistent. Virksomheden har et godkendt kvalitetsstyringssystem og udfører VVS opgaver små, som store. Vores blikkenslager udskifter/reparerer tagrender, inddækninger, kviste m.m. Vi er Dong Service Partner, hvor vi har 2 faste montører, der kører gasservice og udkald.

 4. Aabenraa VVS A/S
  74 62 47... Vis nummer
  Dimen 49
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  Aabenraa VVS A/S - Se profilannonce

  Aabenraa VVS A/S er et installationsfirma og kloakmester som hovedsaglig udfører VVS-, blik- og kloakopgaver. Firmaet har 30års erfaring inden for branchen. Vi beskæftiger os med reparationsarbejde, renoveringsarbejde i bad- køkken og bryggers, nybygning samt om- og tilbygninger. Ud over VVS-arbejde udfører vi installation og service af pool og spa samt ventilation, solvarme, fyringsanlæg, gaskomfurer og kloakarbejde.

 5. Korup VVS & Blik
  65 94 26... Vis nummer
  Kalørvej 100 Ejlstrup
  5200 Odense V
  Vis kort og ruteplan
  vvs-installatører

  KORUP VVS & BLIK udfører opgaver af enhver art , små som store og leverer altid arbejde af høj kvalitet til både private, virksomheder og det offentlige. Ring for et uforpligtende tilbud - vi ser frem til at høre fra Dem.

  www.korupvvs.dk
 6. Dræby VVS
  40 16 45... Vis nummer
  Stationsvej 104
  5330 Munkebo
  Vis kort og ruteplan
  Dræby VVS - Se profilannonce

  Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi løser alle typer af opgaver indenfor vores felt. Skulle vi støde på en udfordring, som vi ikke har prøvet før, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan assistere. Kontakt os for nærmere information.

 7. Jes Hansen VVS
  74 75 12... Vis nummer
  Nissumsgade 7 A
  6780 Skærbæk
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  VVS-installatører

  Jes Hansen VVS og Rømø VVS er i dag ét firma og er din lokale installatør . Vi har rundet 25 år og går praktisk og effektivt til værks. Vi hylder det gode håndværk, og afleverer altid et godt slutresultat til vores kunder. I dag har firmaet mange fa…

  http://www.jes-hansen-vvs.dk
 8. Erik Jensen VVS-Nordborg ApS
  74 45 05... Vis nummer
  Mellemvej 2
  6430 Nordborg
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  VVS-installatører

  Vi udfører alle former for: Reparationer, renoveringer, moderniseringer, installation af nybyggerier i bryggers, badeværelser, køkkener m.m. Kontakt os for yderligere information.

  Læs mere her
 9. Als El & VVS ApS
  74 45 01... Vis nummer
  Svalevej 2 Langesø
  6430 Nordborg
  Vis kort og ruteplan
  vvs-installatører

  Aut. VVS og El-firma, som kan udføre alt inden for begge arbejdsområder.

  Læs mere på vores hjemmeside
 10. VVS Outrup ApS
  75 25 10... Vis nummer
  Storegade 47
  6855 Outrup
  Vis kort og ruteplan
  VVS-installatører

  VVS Outrup ApS er et lille firma, der p.t. beskæftiger 6 mand - mester, 3 svende og 2 lærlinge. Men selv om vi er et lille firma, har alt interesse - store som små opgaver. Martin Kyndesen er mester, ejer af firmaet og blev selvstændig i februar 200…

  Læs mere på vores hjemmeside
 11. Slagtergades Installationsforretning ApS
  74 52 48... Vis nummer
  Ole Rømers Vej 26
  6100 Haderslev
  Vis kort og ruteplan
  Slagtergades Installationsforretning ApS - Se profilannonce

  Firmaet blev grundlagt som el- og vvs-firma i 1962, men er siden udvidet til også at beskæftige sig med data. Vi er medlem af Tekniq hvilket er Deres garanti for veludført kvalitetsarbejde. Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker. Fra service på gas og varmeanlæg til modernisering af badeværelser.

 12. J. Beese VVS og Blik A/S
  66 13 55... Vis nummer
  Thulevej 13 Tarup
  5210 Odense NV
  Vis kort og ruteplan
  J. Beese VVS og Blik A/S - Se profilannonce

  Hos J. Beese VVS og Blik A/S møder du kompetente og erfarne VVS'ere, der lægger vægt på det gode arbejde. Uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Fra opsætning af ventilation og klimaanlæg til service på varmeanlæg; fra arbejde med køkken og bad til udskiftning af rør og faldstammer. Vi rådgiver om de mest optimale løsninger, så I får det bedste resultat, når arbejdet er færdigt.

 13. Brørup VVS ApS
  75 38 28... Vis nummer
  Vestre Maltvej 3
  6650 Brørup
  Vis kort og ruteplan
  VVS-installationer

  Brørup VVS ApS udfører alle former for blikkenslager- og VVS-arbejde. Vi beskæftiger os således med mange forskellige arbejdsområder indenfor varme, ventilation og sanitet og har desuden specialiseret os indenfor gas- og oliefyrsservice samt renover…

  Se mere på hjemmesiden
 14. Roost Smede VVS & Maskinforretning
  24 25 39... Vis nummer
  Skovlundvej 2 Roost
  6520 Toftlund
  Vis kort og ruteplan
  Roost Smede VVS & Maskinforretning - Se profilannonce

  Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker. Fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser. Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Roost smede- VVS & maskinforretning sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top. Ring for et uforpligtende tilbud

 15. Jürgensen VVS ApS
  74 72 22... Vis nummer
  Håndværkervej 9
  6270 Tønder
  Vis kort og ruteplan
  Jürgensen VVS ApS - Se profilannonce

  Jürgensen VVS ApS udfører alle former for opgaver inden for VVS hos private og virksomheder. Vi løser blandt andet opgaver inden for: fjernvarme/gas, modernisering af badeværelser, køkkener, badeværelser, VVS og blikarbejde i forbindelse med tagarbejde. Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger. Vi står altid parat til at yde professionel assistance.

 16. Vrøgum Smede & VVS ApS
  75 27 12... Vis nummer
  Hedelundvej 1 Vrøgum
  6840 Oksbøl
  Vis kort og ruteplan
  Vrøgum Smede & VVS ApS - Se profilannonce

  Vores firma har eksisteret siden 1890, og nuværende ejere har overtaget i 1980. I 2006 blev firmaet omdannet til et anpartselskab. Firmaet står til rådighed ved udførelse af alt indenfor VVS-arbejde hos private, erhvervslivet og det offentlige. Vi står til rådighed for henvendelser alle ugens syv dage.

 17. L. P. Madsen Rådg. Ingeniører A/S
  66 11 52... Vis nummer
  Munkehatten 19 Tornbjerg
  5220 Odense SØ
  Vis kort og ruteplan
  L. P. Madsen Rådg. Ingeniører A/S - Se profilannonce

  L. P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S beskæftiger sig med Bygherrerådgivning, Projektledelse, Projektering af Bærende konstruktioner, VVS- og ventilationsanlæg, Stærk- og svagstrømsanlæg, Køle- og maskininstallationer, Fjernvarme- og naturgasinstallationer, Procesinstallationer EDB-installationer

 18. VVS Comfort Skærbæk
  74 75 11... Vis nummer
  Nørre Skærbækvej 28
  6780 Skærbæk
  Vis kort og ruteplan
  VVS Comfort Skærbæk - Se profilannonce

  VVS Comfort Skærbæk er en stærk lokal og regional forankret virksomhed med et overordentligt, og mere end 40 årigt stort referencegrundlag inden for VVS, ventilation, blikkenslagerarbejde og smedeopgaver. Vores montører kører dagligt i områderne Skærbæk, Rømø, Tønder, Bredebro, Toftlund og Ribe. På alle fagområder tilbydes rådgivning, projektering, montage og service.

 19. F. Løbner
  75 17 85... Vis nummer
  Ålunden 1
  6690 Gørding
  Vis kort og ruteplan
  F. Løbner - Se profilannonce

  Vi beskæftiger os med alt inden for sanitet, vand, varme, afløb og blikkenslagerarbejde. Vi udformer gerne et gratis og uforpligtende tilbud og vurderer nye tiltag i forbindelse med om- og tilbygning.

 20. Møllers VVS & Blik ApS
  24 23 69... Vis nummer
  Krofennen 11 Skonager
  6800 Varde
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  VVS-installatører

  God service og høj kvalitet. Det kendetegner Møllers VVS & Blik.Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker. Fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser. Tag os med…

  http://www.mollersvvs-blik.dk
 21. DWA VVS & Blik A/S
  75 13 35... Vis nummer
  Falkevej 16
  6705 Esbjerg Ø
  Vis kort og ruteplan

  DWA VVS & Blik A/S har mere end 30 år på bagen. Firmaet blev startet af Dieter W. Andersen, som i februar 2006 valgte at gå på pension. I dag er det Henning Nielsen, der driver firmaet videre. Siden Henning kom til firmaet er medarbejderantallet…

 22. Broager VVS ApS v/ Arne Hadberg
  74 44 24... Vis nummer
  Møllegade 98
  6310 Broager
  Vis kort og ruteplan
  Broager VVS ApS v/ Arne Hadberg - Se profilannonce

  Hos Broager VVS ApS møder du kompetente og erfarne VVS'ere, der lægger vægt på det gode arbejde. Uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Fra opsætning af klimaanlæg til service på varmeanlæg; fra arbejde med køkken og bad til udskiftning af rør og faldstammer. Vi giver gerne et uforpligtigende tilbud på alt vvs arbejde.

 23. Løjt VVS & Blik
  74 61 81... Vis nummer
  Dimen 49
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  Løjt VVS & Blik - Se profilannonce

  Løjt VVS & Blik er et installationsfirma og kloakmester som hovedsaglig udfører VVS - Blik og kloakopgaver med 13 ansatte. Firmaet har 30 års erfaring indenfor branchen. Vi beskæftiger os med reparationsarbejde, renoveringsarbejde i bad- køkken og bryggers, nybygning samt om -& tilbygninger. Ud over VVS arbejde udfører vi installation og service af Pool og Spa samt Ventilation, Solvarme, Fyringsanlæg, Gaskomfurer og kloakarbejde.

 24. Quitzau A/S - VVS & Blik
  75 12 66... Vis nummer
  Østre Gjesingvej 5
  6715 Esbjerg N
  Vis kort og ruteplan
  Quitzau A/S - VVS & Blik - Se profilannonce

  Quitzau A/S - VVS & BLIK er en veletableret virksomhed, der beskæftiger sig med alle former for VVS- og blikkenslagerarbejder, lige fra store entrepriser til små reparationer og bygningsvedligeholdelse. Vore kunder er en bred vifte inden for det offentlige, erhvervslivet og den private sektor. Kontakt os for mere information eller besøg vores hjemmeside.

 25. 62 21 16... Vis nummer
  Bodøvej 3
  5700 Svendborg
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  VVS installatører

  Hos A. T. Møller beskæftiger vi os med alt inden for VVS-området samt alle typer blikarbejde for såvel private som erhvervskunder. Vi udfører såvel reparations- som vedligeholdelsesopgaver samt nybyggeri.

  http://www.atmoller.dk
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 52
 7. Flere resultater