Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Dansk BiblioteksCenter as
  44 86 77 77
  Tempovej 7 - 11
  2750 Ballerup
  Vis kort og ruteplan
  Dansk BiblioteksCenter as - Se profilannonce

  DBC spænder over alle facetter af biblioteks- og it fagligt knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden. Vi producerer bibliografiske data og informationsservices, som gør det muligt at finde relevante informations- og oplevelsesressourcer. Vi udvikler i partnerskaber med biblioteker og andre videnbaserede virksomheder.

 2. Eniro Danmark A/S
  88 38 38 00
  Osvald Helmuths Vej 4
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Eniro Danmark A/S - Se profilannonce

  Eniro er en af Danmarks førende virksomheder indenfor søgemedier. Eniro tilbyder annoncering i en bred vifte af medier, som forbinder købere og sælgere. Eniro står blandt andet bag søgetjenesterne Krak.dk, Eniro.dk, Dgs.dk og Proff.dk. Derudover udgiver Eniro også telefonbøgerne Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Lokalbogen for De Gule Sider samt Kraks kortbøger.

 3. 22 33 80 33
  Østergade 32
  3790 Hasle
  Vis kort og ruteplan

  Vi tilbyder webløsninger, it løsninger som computere, bærbare, servere, netværk, software, derudover tilbyder vi support når du oplever problemer. Vi specialiserer os i løsninger til private og virksomheder. Vi ønsker at tilbyde vores kunder bedst mu…

 4. Krak
  Osvald Helmuths Vej 4
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan

  Krak er den lokale søgetjeneste. En smart genvej til det du søger - der hvor du er, eller der hvor du skal hen. Opdag nærheden. Søg lokalt..