Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Kaløvig Center
  86 37 11 55
  Firmaet ligger i Rønde og tager også imod kunder fra Thyborøn.
  Find vej
  Kaløvig Center - Se profilannonce

  Hold dit næste møde i fred og ro - og CO2-neutralt. KALØVIG Center ligger mellem himmel og hav, i smukke omgivelser og med en storslået havudsigt - en ideel ramme for undervisning, uforstyrrede møder og hyggelige personaledage. Den gamle have og placeringen lige ved vandet gør sit til den rare stemning. Her er fred og ro - selv når huset er fyldt, bliver det aldrig nogen banegård.

 2. Hotel Schaumburg
  97 42 31 11
  Firmaet ligger i Holstebro og tager også imod kunder fra Thyborøn.
  Find vej
  Hotel Schaumburg - Se profilannonce

  Prøv et afslappende weekendophold i centrum af Vestjyllands førende handelsby. Du vil opleve et hotel med en hyggelig, afslappet stemning, hvor vi tilbyder store kulinariske oplevelser og du vil bo på moderne indrettede værelser. Du kan slappe af i Pejsestuen eller Fox and Hounds og slutte opholdet af med en stor, lækker morgenbuffet. Wellnessophold tilbydes i samarbejde med Holstebro Badeland.

 3. Kystvejens Hotel og Konferencecenter
  89 59 59 59
  Firmaet ligger i Grenaa og tager også imod kunder fra Thyborøn.
  Find vej

  Velkommen til Kystvejens Hotel og Konferencecenter - et ganske særligt sted, med sin helt egen historie og atmosfære. Smuk natur med egen skov og Jyllands bedste strand er lige uden for døren, og de smukke og inspirerende rammer bidrager til ro og fo…