Om Østerbro Dyreklinik

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet. Østerbro Dyreklinik i København er en alsidig og moderne klinik. Vi bestræber os på at skabe en behagelig og afslappet atmosfære i klinikken, hvor både patienter og ejere føler sig trygge og velkomne.

Dyrlæge i København med vægt på den gode atmosfære

For os er det vigtigt, at du føler, at dit kæledyr er i de bedste hænder, når du har brug for en dyrlæge i København, og derfor har vi altid hjertet med i vores arbejde – både overfor dyr og mennesker.

Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger med særligt fokus på katte og hunde. Vi har egen operationsstue til rådighed, hvor vi bl.a. udfører standardoperationer som sterilisation og kastration af hund og kat, tandbehandlinger på flere niveauer, samt mere komplicerede indgreb som f.eks. øjenkirurgi, knæoperationer, operation mod for lang blød gange mm.

Desuden råder vi over et laboratorium, hvor vi selv kan foretage flere forskellige undersøgelser, samt eget røntgen og tandrøntgen.

Dyreklinik i København med dit kæledyr i fokus

Efter vores mening skal dit kæledyr altid have den bedst mulige behandling, og vi samarbejder derfor med eksterne laboratorier i både ind- og udland, ligesom vi henviser til nogle af de bedste specialdyrlæger i København og resten af Danmark, hvis der skulle opstå behov for mere avancerede undersøgelser eller behandlinger eller hospitalsophold. Heldigvis er det sjældent nødvendigt.

Som engageret dyrlæge i København har vi stort fokus på dit kæledyrs trivsel, og vi kommer derfor gerne med gode råd om din hunds eller kats ve og vel i forbindelse med en konsultation. Vi stræber i det hele taget efter at have en god kontakt til både dyr og mennesker, som besøger vores dyreklinik i København og opfatter os selv som dit dyrs “praktiserende læge”.

Billedgalleri

  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 1
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 2
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 3
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 4
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 5
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 6
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 7
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 8
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 9
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 10

Østerbro Dyreklinik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnØsterbro Dyreklinik v/Lisbeth Egtved Larsen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:08-01-2012
CVR-nr:18114739
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Lisbeth Egtved LarsenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Østerbro Dyreklinik

Kategorier

Alternative nummerformater

3221002132 21 00 213221 002132 210 021