Se på kort

årsafslutninger 

gav 17 virksomheder i dette område

Revisionsfirmaet Jan Kristensen

Transformervej 292860 Søborg
logo

Revisionsfirmaet Jan Kristensen beskæftiger i alt otte medarbejdere med forskellig relevant uddannelse og erfaring. Vi kan tilbyde fordelene ved det lille firma med den personlige kontakt og engagement, og der er altid nogen, der tager telefonen og kan hjælpe dig videre, når en sag kræver det. Vi lægger vægt på at give vore kunder en god service og en professionel og individuel rådgivning på et fagligt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Amesto Accounthouse A/S

Lukket

Vandtårnsvej 62A, 4. sal.2860 Søborg
logo

Amesto AccountHouse er totalleverandør med speciale i bogholderi og lønadministration. Med den kvalificerede økonomi- og regnskabsmedarbejder som udgangspunkt, assisterer vi med ressourcer indenfor økonomi, regnskab og løn via Outsourcing, Vikar og Rekruttering. Vore ydelser tilfører og frigør ressourcer, afhjælper i spidsbelastninger og giver vore kunder hurtigere mulighed for, at finde den rigtige profil på den medarbejder, der skal anvendes til den specifikke opgave.

Revision Thy

Havnen 35, 1. sal. tv7700 Thisted
logo

Vi er et registreret revisionsfirma, som er centralt beliggende i Thisted tæt på vore samarbejdspartnere. Revisoren er i dag kundens kernerådgiver. Hovedparten af Revision Thy’s kunder er mindre og mellemstore virksomheder spredt ud over stort set alle brancher og virksomhedstyper for eksempel håndværk, transport, handel, industri, ejendomme med videre.

KM Bogføring

Kløruptoften 88920 Randers Nv
logo

Vi udfører de bogholderi-, regnskabsmæssige- og administrative opgaver i enhver virksomhed - lille som stor. Arbejdet kan udføres på jeres kontor eller ved mindre opgaver kan jeg tilbyde arbejde i bogføringsprogram fra eget kontor. Ring eller mail for uforpligtende møde, hvor vi sammen finder jeres behov for assistance.

Gullbrand Regnskab

Søndermarken 684340 Tølløse

Lettere Med Lotte

Lukket

Pedersholms Allé 397100 Vejle

JMregnskab

Lukket

Strandparken 29300 Sæby

Pha Revision Registreret Revisionsvirksomhed

Lukket

Asylgade 32, 2. sal.7700 Thisted

Rikke Nielsen

Vesteråsene 89900 Frederikshavn

christensen & kjær

Rosensgade 48300 Odder

Hartvig & Aalund ApS

Kullinggade 36A5700 Svendborg

SH Regnskab

Egensevej 464840 Nørre Alslev

Privatrevisoren ApS

Nygade 44690 Haslev

Revisionsfirma Karsten Reher

Marienborg Alle 112860 Søborg

JL Revisorer

Knoldeflodvej 576800 Varde

Visma Insight A/S

Lukket

Lyskær 3C2730 Herlev

JL Revisorer

Majsmarken 17190 Billund