Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 45 88...
Adresse

Bachersmindevej 11

2791 Dragør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Lignende virksomheder i nærheden

House Of Salt ApS

Ny Vestergade 1

Heidinoa Velvære & Balance

Godthåbsvej 7

Herlev Kiropraktor Center

Herlev Bygade 2

Simpel Ro - Kropsterapi

Rødhøjgårdsvej 9

Om os

Helse- og Wellnessmassage som behandling

Massage er for alle – om du har brug for en afstressende helsemassage som et afbræk i en hektisk hverdag, eller en dybdegående og forløsende sportsmassage, så er du i gode hænder i de rolige og afslappende omgivelser hos Helsecentret.

Helsemassage er en omsorgsfuld kropspleje hvorved du blandt andet opnår;

Forbedring af blodcirkulation

Reducering af stressniveaur

Forbedring af immunforsvar

Reducering af spændinger og toksiner

Sportsmassage som behandling

Sportsmassagen er en mere dybdegående massage, som går ind og afspænder og behandler musklerne.

Den kan bruges af dig som har brug for at forberede muskulaturen op til en sportspræstation, men også som en restitutionsfremmende massage efter træning. Dette skyldes, at vi her kommer ind og arbejder i dybden, hvilket stimulerer kredsløbet så gamle affaldsstoffer bliver ført ud, og der gives plads til friske næringsstoffer.

Det er dog langt fra kun sportsudøvere som kan drage fordel af sportsmassage. Hvis du har et fysisk hårdt arbejde eller et meget stillesiddende arbejde, kan du også ofte opleve, at det skaber dybe spændinger og endda skader på sener og muskler. Hvis dette er tilfældet vil sportsmassagen være det helt rigtige valg for dig, da den går ind og fremskynder kroppens egne helingsprocesser.

Graviditetsmassage som behandling

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der belastes lidt ekstra under graviditeten f.eks. nakke, skulder og ryg. Desuden skaber det lettelse ved væske ophobninger i kroppen.

Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst mulig forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører, og den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.

Permanent hårfjerning alle hårtyper

Er du træt af, at skulle skrabe eller vokse dine uønsket hår, kan jeg nu tilbyde dig permanent hårfjerning, med det nyeste produkt på markedet.

SHR er er forkortelse af Super Hair Removal. Det er den nyeste og sikreste teknik af langvarig hårfjerning, som kombinere den erfaring, der er lært ved laserteknologien og IPL

Den nye teknologi dræber både hårsækkende og stamceller ved lav energi og kan derfor bruges på alle hårfarver og hudtyper.

Melaninindholdet i dermis eller håret spiller i hårfjernelse med SHR en ubetydelig rolle. Dermed er behandlingen af mørke hårtyper eller fjernelsen af lyst og fint hår mere succesfuld end nogensinde.

Info om behandlingen:

Smertefri, effektiv, hurtig, sikker, alle hårfarver, solbrændt hud, mørke hudtyper, følsom hud.

6 – 10 behandlinger, nyeste SHR teknologi, permanent

Du må kun skrabe hårene væk inden behandlingen. Det vil sige ingen voks, epilering eller andet der trækker hårene ud, da det vil forlænge behandlingen.

Øens Massørs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Øens Massør

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Øens Massør findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Øens Massør

CVR-nr:

41976519

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære

Startdato:

04-01-2021

Ledelse/Administration
Trine Winther

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60458884

60 45 88 84

6045 8884

60 458 884